THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Ново видео от Vanhelga

Ново видео от Vanhelga

Едно от основните имена в „позитивната“ блек метъл сцена , Vanhelga (Депресив блек метъл,Швеция) , пусна видео към песента „Psykotisk självinsikt“, част от петия дългосвирещ албум на групата, „Fredagsmys“, който излезе през юни 2018-та година.
Главната тема в песента е психозата*.
Цялата музика е написана от J. Ottosson (145188)и J. Ejnarsson.
Записът е осъществен от Vanhelga в Studio Cave.
Смесване и мастъринг: Vanhelga и Pontus Ekwall.

 

 

 

 

 

 

*Психозата (от гръцки: ψυχή, психе – „ум“, „душа“ и –ωσις, -озис – „абнормално състояние“ или „умопомрачение“) е тежка психична болест, която се характеризира със загубване на контакт с реалността и дълбоко нарушаване на връзките с другите хора, което е причина за социалната дезадаптация на субекта.
Не бива да се бърка с тежкото психиатрично разстройство  психопатия (от което страдат все повече хора в днешни дни), двете са съвсем различни патологии.

Сподели статията :
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.