THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Премиерен сингъл от предстоящия албум на GESCHLECHT

Премиерен сингъл от предстоящия албум на GESCHLECHT

Напълно непознатата до момента в България италианска индъстриъл/дет метъл банда GESCHLECHT избра The Void за българската премиера на парчето „CURSED“ , част от предстоящия дебютен албум на групата, „New Load Continue“ , който се очаква да бъде издаден на 29-ти ноември 2019-та година чрез лейбъла Time To Kill Records.
Надавайки зов от северна Италия, музикантите Amedeo Finati (вокали), Amedeo Casale (китара), Edoardo Volpato (бас), Fabio Speroni (барабани) създават групата през 2016-та година,като споделят  през годините сцена  с много от големите имена сред италианските изпълнители като Cripple Bastards, Genus Ordinis Dei и Deathless Legacy.
Продуциран от Richard Meiz (Lacuna Coil, Genus Ordinis Dei)  от Eclipse Records, предстоящият наследник на едноименото EP на бандата показва огромната амбиция и артистична визия на изпълнителите.
Без да се боят да съчетават индъстриъл с тежки дет метъл елементи, GESCHLECHT създават интересен албум с оригинално въздействие върху слушателите.

Бандата коментира:

„NEW LOAD CONTINUE е концептуален албум за играч, заклещен във видео игра.
Протагонистът е погълнат от играта и принуден да я завърши съвсем сам.
Неговата задача е да разбие проклятието, надигнало се върху 5 велики воина в света на играта, които ще го последват впоследствие в неговото пътешествие.
Проклятието води воините до постоянно състояние на опиянение, като ги лишава от техните сили и ги прави неспособни да изпълняват своя дълг да побеждават злите демони и богове. Само скъпоценен камък, пропит със силата на Кървавата луна, може да разруши заклинанието.
Играчът ще трябва да обиколи света на играта, за да намери скъпоценния камък, в състезание срещу пророчество, което обявява възхода на нов бог .“

Линкове за предварителна поръчка: https://bit.ly/2WazrLo и https://bit.ly/32F0uRr.

 

Съдържание на албума:

  1. Geschlecht
  2. Cursed
  3. Bloodmoon
  4. The Power Of Five
  5. The Prophecy
  6. One Mind
  7. Legion XXI
  8. Home Sweet Home
  9. To Transcend
  10. Game Over
  11. Survivor
  12. An Infinite Nightmare

 

 

Премиерният сингъл от албума, „Cursed“.
Видеото е режисирано от Giuseppe Torsello.

 

Сподели статията :
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.