Стрийм: Lotus Thief : Oresteia

Стрийм: Lotus Thief : Oresteia

Американските авангардисти Lotus Thief издадоха днес новия си  дългосвирещ албум, “Oresteia” , чрез лейбъла Prophecy Productions.
Студийното заглавие е налично  в дититален формат и на физически носител (Digipak CD, 2CD артбук с три бонус парчета и 12″ винил(черен и лимитирана серия прозрачни с червен оттенък).
Линк за поръчка :https://prophecy.lnk.to/lotus-thief-oresteia-rervm

Lotus Thief създават музика, съдържаща красиви съчетания от дуум и блек метъл, заедно с пост-рок влияние.
До момента имат издадени дългосвирещи албума – “Rervm” (2014-та) и “Gramarye” (2016), който бележи дебютът на групата в семейството на Prophecy Productions.
С третия си запис , “Oresteia,” Lotus Thief предизвикват още повече начина си на звучене, фокусирайки се еднакво между мъжките и дамските вокали , писъците , мелодичните и свирепи рифове и извисяващи се цигулки.
Резултатът е баланс между атмосферичното и опустошителното.
Преразказвайки епична трилогия от древна Гърция , написана от Есхил, майсторът Bezaelith отново се занимава с изключително модерни теми, тъй като напоената с кръв история на митичния Дом на Атрей предизвиква много въпроси , като се започне от етиката на убийството до разпределението на ролите на половете.
“Oresteia” е съвсем целенасочен разказ и може да бъде похвален като най-сложната продукция на Lotus Thief досега. Петглавата хидра на отличителни личности със стилистичен произход допринася за дълбочината и разнообразието на заглавието по подобие на маскираните актьори в древна сценична постановка.
Това е може би най-тежкият запис на Lotus Thief до момента ,олицетворяващ изобретателността и интензивността на съвременната екстремна музика.

 

Съдържание на албума:

1.Agamemnon

2.Banishment

3.Libation Bearers

4.Woe

5.The Furies

6.Reverence

7.Sister in Silence

8.The Kindly Ones

Бонус парчета:
9.Sister in Silence (Ambient Cut)
10.Libation Bearers (Ambient Cut)
11.Reverence (Ambient Cut)

 

 

Стрийм на албума в Spotify:

 

 

Сподели статията 🤘🏻
  • 90
  •  
  •  
  • 11
  •  
  •