Стрийм: Winterfylleth : The Reckoning Dawn

Стрийм: Winterfylleth : The Reckoning Dawn

Великобританската блек метъл банда Winterfylleth  издаде днес седмия си дългосвирещ албум, “The Reckoning Dawn”, чрез лейбъла Candlelight Records.
Албумът е записан и продуциран от легендарния Chris Fielding (PRIMORDIAL, NAPALM DEATH, CONAN, ELECTRIC WIZARD, FEN) в уелското студио Foel Studios.

Линк за поръчка: https://winterfylleth.lnk.to/TheReckoningDawn

Китаристът и вокалист на групата, Chris Naughton, споделя:
“Прекарахме последните две години в много различни креативни пространства , обикаляйки с турнето покрай акустичния ни албум и изнасяйки всички тези концерти на атмосферичните и уникални места из цяла Великобритания и Европа, сега сме горди да анонсираме завръщането си към блек метъл покоите с нашия нов албум, “The Reckoning Dawn”. Представлявайки кулминацията от почти две години писане и колективна усилена работа, това което представяме тук е висцерален и емоционален нов албум на WINTERFYLLETH , който наистина се гордеем да представим на света.

Дадохме си време през последните няколко години да усъвършенстваме и развием своя звук в различни музикални аспекти, наистина бихме искали да контрастираме това с този албум, вземайки всичко научено до момента и преобразувайки го до крайния резултат. Усещам го като могъщ, страстен и същностен албум с песни, които изблъскват границите на това какъв може да бъде един метъл албум, сътворен от WINTERFYLLETH, но също така и се връща към по-традиционния ни блек метъл звук по малко по-непосредствен начин.
Днес споделяме заглавната песен с вас, но през следващите седмици и месеци с нетърпение очакваме да споделим повече както на запис, така и по време на турнето с нашите приятели от MORK. Надяваме се да ви видим по пътя. ”

 

Съдържание на албума:

1. Misdeeds Of Faith
2. A Hostile Fate (The Wayfarer Pt. 4)
3. Absolved In Fire
4. The Reckoning Dawn
5. A Greatness Undone
6. Betwixt Two Crowns
7. Yielding The March Law
8. In Darkness Begotten
BONUS CD (Digipack Only)
9. Upon Gallows Frail
10. Woden (cover of the ENSLAVED song Wotan)
11. In Darkness Beholden

 

 

 

 

Пълен стрийм  :

 

Турнето “The Reckoning of Europe” за момента е отложено , като новите дати ще бъдат споделени на по-късен етап, когато все пак ситуацията с пандемията бъде разрешена.

 

 

 

Сподели статията 🤘🏻
  • 74
  •  
  •  
  • 3
  •  
  •