crypt@thevoidjournal.com 

BulgarianCroatianEnglishFrenchGermanGreekIcelandicItalianNorwegianPolishRomanianRussianSwedishUkrainian

Стрийм: Wynter Myst : Frore

Стрийм: Wynter Myst : Frore

Великобританският самостоятелен блек метъл проект  Wynter Myst , зад който стои Steve Blackwood (Annwn, Arcane North, Blood Countess, Cave Dweller, Old Corpse Road, Peasant, Thy Dying Light), издаде своя дебютен дългосвирещ албум, “Frore”.
Заглавието се разпространява  чрез лейбълите Winter Sky Records / DeathKvlt Productions / Dominance of Darknes, като е налично в дигитален формат и на физически носител – аудиокасети и CD.
Албумът може да бъде закупен в някоя от  страниците на лейбълите : https://www.dominanceofdarkness.de, http://winterskyrecords.com и https://deathkvltproductions.bandcamp.com .

 

 

Съдържание:

1.Tumult 04:53
2.Winter Inside 10:56
3.Ataxia 03:23
4.Frozen Lunar Spectre 07:37
5.Maelstrom Fury 08:29
6.Hibernation 03:43

 

 

Стрийм на албума в YouTube:

 

Обложката на “Frore” , дело на Joe McEvoy Artwork, може да видите отдолу, като артистът споделя за творението си:
“Произведението представя бруталността на зимата и вечния цикъл на смъртта и прераждането в природата. Исках сцената да изглежда отчетливо северноанглийски със сухите каменни стени и хълмовете с онези резки ескарпи и скали, които са характерни за Йоркширските доли (и Северните пенини). Трупът на овена показва тежестта на зимата и крайната цена на смъртта. Мислех за произведенията на Теодор Кителсен, особено за поредицата Svartedauden и се опитвах да насоча някои от строгата, мрачна атмосфера и преклонението пред пущинаците.”

 

Сподели статията :
  • 67
  •  
  • 3
  •  
  •  
  •