crypt@thevoidjournal.com 

BulgarianCroatianEnglishFrenchGermanGreekIcelandicItalianNorwegianPolishRomanianRussianSwedishUkrainian

Нов сингъл от предстоящия албум на Phreneticum

Нов сингъл от предстоящия албум на Phreneticum

Новосъздаденият германски блек метъл проект Phreneticum разкри втори  сингъл от предстоящия си дебютен дългосвирещ албум, “Der Stille Zerfall”.
Очаква се студийното заглавие да бъде издадено на 4-ти април тази година чрез лейбълите Satanath Records и Onism Productions, като е предвидено да бъде налично в дигитален формат и на физически носител – CD Digipack.
В албума всички инструменти са изпълнени от Tino Fluch , а вокалите са на Leichenfresse.
Обложката е творба на Luciana Nedelea, като цялостният дизайн е дело на Aleksey Korolyov.

Зимата е време, изпълнено с  мрак, депресия и лудост. В тези мрачни дни, писъците на Leichenfresse и звукът на дисторшън китарите на Fluch (Abigorum, Trond, Wulfgar) гърмят насред тихата нощ над Großthiemig. Phreneticum, носещ името на известното ментално заболяване , е проект от по-дълбоката част на източна Германия. Членовете на проекта се срещат през 2015-та година за първите си репетиции и с времето преминават през няколко състава до момента, в който идва времето за първите записи. И след близо 5 години в процес на създаване, дебютният “Der Stille Zerfall” е готов!
45 минути традиционен германски блек метъл, за почитатели на Sarkrista, Imperium Dekadandz и Darkened Nocturn Slaughtercult.

Линк за поръчка: https://bit.ly/3jxs8ZF

 

 

Съдържание:
1.Phreneticum – Der Turm
2.Phreneticum – Das Auge
3.Phreneticum – Zur Hölle
4.Phreneticum – Krankhaft
5.Phreneticum – Das Grab

 

 

 

Премиерният сингъл, “Der Turm”:

Сподели статията :
  • 86
  •  
  • 1
  •  
  •  
  •