crypt@thevoidjournal.com 

BulgarianCroatianEnglishFrenchGermanGreekIcelandicItalianNorwegianPolishRomanianRussianSwedishUkrainian

Стрийм: Culted : Nous

Стрийм: Culted : Nous

Интернационалната блек/индъстриъл/дуум метъл банда Culted разкри за свободно слушане  третия си  дългосвирещ албум, “Nous“.
Студийното заглавие ще бъде официално издадено  на 26-ти февруари чрез лейбъла Season of Mist, като ще бъде налично в дигитален формат и на физически носител – CD Digipack и 12” плоча.
Вокалите и повечето инструменти са записани и обработени в домашните студиа на членовете на Culted в Швеция и Канада. Барабаните са записани от Len Milne в Bedside Studios, Канада.
Мастерирането на музиката в албума е поверено на John Golden от Golden Mastering (Neurosis, Melvins, Sonic Youth).

“Nous” е албум, роден в смут, след като членовете на групата преживяват период на екстремни лични преживявания, както психологически, така и физически. Процесът на създаване е съпътстван от болести, смърт и произтичащите от това екзистенциални кризи. Вместо да предопределят посоката, която CULTED ще поеме с третия си дългосвирещ албум, групата позволява на музиката да говори сама за себе си, тъй като в крайна сметка се насъбира органично. “Nous” е резултат от опитите на създателите му да унищожат или игнорират егоиката (онова бърборене и всичко извън чистото съзнание, което се опитва да ви саботира мира и да ви ограби момента) и вместо това се отварят за неидентифицируемата и безименна муза на звука.

Линк за поръчка: https://season-of-mist.com/CultedShop

 

Съдържание на албума:

1.Lowest Class
2.Lifers
3.One Last Smoke
4.Ankle Deep
5.Black Bird
6.Opiate The Hounds
7.Maze
8.Crown Of Lies
9.The Grid
10.Crush My Soul (Godflesh Cover)

 

Официален стрийм на албума:

 

Полезни връзки:
https://www.facebook.com/Culted
https://www.instagram.com/culted_official
https://www.culted.bandcamp.com

 

 

Сподели статията :
  • 81
  •  
  • 3
  •  
  •  
  •