THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Стрийм: BLUT AUS NORD : Lovecraftian Echoes

Стрийм: BLUT AUS NORD : Lovecraftian Echoes

Създаден като колаборация между лейбъла Debemur Morti Productions и френският проект BLUT AUS NORD, The Order of Outer Sounds бе специално място за колекционери и ценители на музиката, действащо с абонамент през последните две години, между февруари 2020-та и февруари 2022-ра.

Насърчавайки възвисяващото чувство за общност, базирано на халюциногенните адски пейзажи на BLUT AUS NORD, Орденът предостави на артистите нова креативна площадка за експериментиране и място, където да измислят космическите измерения на Лъвкрафт през най-тъмната, най-мрачната страна на своята музика.

Шестте парчета в „Lovecraftian Echoes“ бяха разкривани поетапно във форума в продължение на втория сезон на форума от април 2021-ва до февруари тази година, като са записани от Vindsval в Earthsound studio.

Поради тяхното неземно качество и тематична съгласуваност, песните вече са достъпни и извън членството на Ордена в дигитален формат. Трябва да се подчертае, че това НЕ е нов албум на BLUT AUS NORD, а компилация от произведения по заявка, продължаващи музикалното изследване, започнало през 2003 г. с великолепния албум на бандата „The Work Which Transforms God“.

 

 

Съдържание:
1.Nyarlathotep 05:59
2.Hypnos 06:10
3.The Tomb 05:31
4.The Abyss Between The Stars 06:44
5.Weird Harmonies From Celephaïs 04:40
6.Grotesque Visions 05:46

 

 

 

Стрийм на заглавието в BandCamp:

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.