THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Детайли около предстоящия албум на Misþyrming

Детайли около  предстоящия албум на Misþyrming

Исландската блек метъл банда Misþyrming разкри детайли около  предстоящия си трети дългосвирещ албум, „Með hamri“.
Очаква се студийното заглавие да бъде издадено на 16-ти декември тази година чрез лейбъла Norma Evangelium Diaboli, като ще бъде налично в дигитален формат и на физически носител – диск и плоча.

Линк за поръчка: https://bit.ly/3FjbFVJ

Нека никой не бъде пощаден от ударите на техния чук – Misþyrming се завръщат, за да наложат своя закон. „Með Hamri“ е звукът на желязната блек метъл пета , забиваща  се в лицето на музикалния модернизъм.

„Með hamri“ е дълбоко наситен с вибриращата жива енергия, която Misþyrming улавя толкова ефективно на сцената. Барабаните звучат органично и мощно, китарният дисторшън е злобен, а вокалите на D.G. са брутални и емоционални както винаги.
Основният дух е духът на действието. Има меланхолия, горчивина и мръсотия, но една от основните характеристики на албума е неговият безмилостен прилив на решителност.
Никога досега Misþyrming не са звучали по-живо и по-конфронтативно.

 

Бандата споделя за албума:

„Автентичен и истински, напълно лишен от трикове, „Með hamri“ е празник на насилието и излишъка. Арогантен, язвителен и с презрително пренебрежение към всяка ваша чувствителност, този албум е нашето изявление срещу всичко, което е фалшиво и суетно в днешната ъндърграунд сцена. С вечните ценности на истинския метъл, вплетени в самата му тъкан – неиронично и непримиримо – това е музиката на Дявола, проявена наяве. Има много място за нюанси и финес в блек метъла, но чукът не оставя място за интерпретация.“

 

 

Съдържание:
1.Með hamri
2.Með harmi
3.Engin miskunn
4.Engin vorkunn
5.Blóðhefnd
6.Aftaka

 

 

 

Тийзър към албума :

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
1 Коментар
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Николай
1 year 🔥

Жестока новина, майче!!!!!Дрътите ми кокаляци ти пращат поздрави хаха

Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.