The Void Journal


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на българския и световен ъндърграунд 

• 𝔘𝔫𝔡𝔢𝔯𝔤𝔯𝔬𝔲𝔫𝔡 𝔎𝔳𝔩𝔱 𝔚𝔢𝔟𝔷𝔦𝔫𝔢 • 
 Following the dark arts since 2017 

Infernal Angels се присъединяват към Immortal Frost Productions

Infernal Angels се присъединяват към Immortal Frost Productions

Immortal Frost Productions с гордост анонсираха присъединяването на италианската блек метъл банда Infernal Angels към своя каталог. Именно чрез лейбъла групата ще издаде своя шести дългосвирещ албум, за който ще разберем повече на по-късен етап.

Infernal Angelswas се заражда през 2002-ра година от XeS и Prince Of Tears, като в края на същата година бива издадено дебютното им демо, “Absum Lucem”. Малко след това се появяват новото демо “Vigilia Secunda” и EP записът “Dominus Silentii”, последвани от дебюта “Shining Evil Light”, записан и издаден през 2006-та година от Officina Rock Records. Албумът се отличава с много хубава оценка от критиците и феновете, което помага за това Infernal Angels да свирят по време на Agglutination, Metal Disorder, Haliaetaum Open Air и др.

През 2009-та година се появява втория им дългосвирещ албум, озаглавен “Midwinter Blood”, издаден чрез лейбъла My Kingdom Music. В същото време Infernal Angels свирят на участия с Impaled Nazarene и са част от The Black Lake III редом с групите Behexen, Satanic Warmaster, Melancolia Estatica, Inferno и др. През 2014-та година Infernal Angels записват своя трети дългосвирещ албум “Pestilentia”, който бива издаден чрез SG Records.

През 2017-та година Infernal Angels променят състава си, като тази промяна е последванаот записите на четвъртия им дългосвирещ албум, “Ars Goetia”, а през 2020-та групата издаде и петия си дългосвирещ албум, “Devourer Of God From The Void”, като и двата албума са издадени чрез лейбъла My Kingdom Music.

След пандемичната обстановка, през 2022-ра година бандата беше на турне из Източна Европа с Nihilo и взе участие в няколко летни фестивала, като междувременно звученето на Infernal Angels еволюира от мелодичен блек метъл до по-хаотично звучене с дет метъл влияния.

В началото на 2023-та се задава нова ера за групата – нови страници се пишат с огън и кръв, и сделката с Immortal Frost Productions е само намек за онова, което предстои.

 

 

Сподели статията :
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.