Стрийм: NAGLFAR : Cerecloth

Стрийм: NAGLFAR : Cerecloth

Шведските мелодик блек метъл ветерани NAGLFAR издаде днес  седмия си дългосвирещ албум, озаглавен “Cerecloth” .
Студийното заглавие се разпространява чрез лейбъла Century Media Records, с когото NGLFAR подписаха наскоро , отбелязвайки завръщането на групата след около 8 години творческо мълчание.
Мастерирането на албума е извършено от Dan Swanö в Unisound AB, а смесването и мастерирането му са поверени на Marcus E. Norman – китарист, клавирист и басист на NAGLFAR, в Wolf’s Lair Studio
Обложката на албума е творба на Kristian Wåhlin, създавал изкуство още за групи като Amorphis, Bathory, At The Gates, Benediction и много други.

Philipp Schulte, директор на Century Media, коментира:
„NAGLFAR и Century Media имат дълга история и много близка връзка. Бандата и лейбъла работят заедно от 2003-та година и издаването на албума “Sheol”. Много сме щастливи да продължим тази велика колаборация за бъдещите албуми. Времето настъпи: Със ‘Cerecloth’ NAGLFAR най-накрая се завръщат! Напълно сме готови да освободим това чудовищно мелодично блек метъл заглавие от далечния север на Швеция. Благодаря ви, момчета, за доверието през всичките тези години. Застанете като един за бъдещите битки!”

 

NAGLFAR коментират преподписването:
“Никога не е имало съмнения, когато към нас се обърна семейството на Century Media , относно продължаването на нашето сътрудничество. Не бихме могли да искаме по-добър лейбъл и очакваме с нетърпение спускането на ‘Cerecloth’ над света.”

Линк за поръчка : https://naglfar.lnk.to/cerecloth

 

Съдържание на албума:

1. Cerecloth
2. Horns
3. Like Poison for the Soul
4. Vortex of Negativity
5. Cry of the Serafim
6. The Dagger in Creation
7. A Sanguine Tide Unleashed
8. Necronaut
9. Last Breath of Yggdrasil

 

 

Пълен стрийм на албума:

Полезни връзки:
https://www.facebook.com/naglfarofficial/

Сподели статията 🤘🏻
  • 107
  •  
  •  
  • 12
  •  
  •