THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Khors издават седмия си дългосвирещ албум през септември

Khors издават седмия си дългосвирещ албум през септември

Украинската блек метъл банда Khors обяви подробности около предстоящия си седми дългосвирещ албум.

Преди минути бандата сподели:
Готови сме да разкрием повече детайли около новия си албум, който започна да узрява.
Седмият ни дългосвирещ албум, „Де Слово Набуває Вічності / Where The Word Acquires Eternity”, е концептуален албум, посветен на събитията, случили се в родния ни град Харков през 30-те години на 20-ти век – времената, наречени Ренесанс на украинската култура. По това време, в края на 1920-та година,е построена жилищна многоетажна къща от група писатели. Къщата била построена във формата на буквата С и е наречена Будинок “Слово”.
В повечето славянски езици “Слово” означава “дума, реч”. Цяла галактикa  от украински писатели, композитори, поети, публицисти, актьори и публични фигури са живяли там преди да настъпят репресиите в Украйна през 1933-та година.
Тази трагична страница е позната като ‘Розстріляне відродження’ или „екзекутираното възраждане“.
Почти всички резиденти на дом  „Слово“ бяха подложени на репресията: някои бяха разстреляни, някои бяха заточени, някои се самоубиха.
Стените на писателската резиденция „Слово“ все още съхраняват атмосферата от каменни килии, които са се превърнали в „пазители“ за жителите им.
„Де Слово Набуває Вічності / Where The Word Acquires Eternity” пристига под формата на Digipack CD , както и в ексклузивен бокс сет чрез лейбъла Ashen Dominion през септември тази година. Ще бъде наличен и във всички дигитални платформи още същия ден. Информация за плочите ще бъде налична скоро.

Можете да научите повече за дом  „Слово“ тук:
http://proslovo.com/

 

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.