Нов сингъл от предстоящия албум на Jaye Jayle

Американският алтърнатив/инди рок/инди фолк проект Jaye Jayle пусна втори  сингъл от новия си дългосвирещ албум, озаглавен “PRISYN” .
Очаква се студийното заглавие да бъде издадено на 7-ми август чрез лейбъла Sargent House, като ще бъде налично в дигитален формат и на физически носител.
Албумът е колаборация между основателят и към момента единствен член на проекта – мултиинструменталистът Evan Patterson, и мултиинструменталистът и продуцент Ben Chisholm (скритото оръжие на Chelsea Wolfe).
Вокалите, историите, поемите, текстовете и визуалното оформление на албума са дело на Evan Patterson.
Смесването на албума е осъществено от Ben Chisholm.
Мастерирането е дело на Dean Hurley.
В албума с гост- вокали в песента “I Need You and From Louisville” участва изпълнителката Emma Ruth Rundle, за която това няма да е първа колаборация с Jayle Jayle.
Фотографиите са уловени от afcortes.

Evan Patterson споделя:
Всички парчета са оригинално композирани на моя iPhone по време на турнето през 2019-та година. Всички инструменти са електронни и синтетични. Стъпих извън кутията на всичко онова, което ми беше най-познато и сигурно, за да вдъхна живот на този албум. Тази музика е рамкирана почти като филмова лента за живота ми .
Вместо David Attenborough или William S. Burroughs като разказвач, използвах възможността да разкажа визуално своята реалност.

 

Съдържание на албума:
1. A Cold Wind
2. Don’t Blame the Rain
3. Synthetic Prison
4. The River Spress
5. Making Friends
6. Guntime
7. Blueberries
8. I Need You
9. Last Drive
10. From Louisville

 

 

 

Премиерният сингъл от албума, “Don’t Blame the Rain”:

Сподели статията :
  • 133
  •  
  •  
  • 32
  •  
  •  

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *