THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Стрийм: Paysage d’Hiver : Im Wald

Стрийм: Paysage d’Hiver : Im Wald

Легендарният швейцарски блек метъл проект Paysage d’Hiver („Winter Landscape“) издаде  днес новото си заглавие „Im Wald“, което освен , че е първа проява на музиканта от доста дълго време насам, се оказва и негов дебютен дългосвирещ албум.
С богата дискография от 10 демо записа, няколко сплит албума и компилации, Paysage d’Hiver кове основите на жанра от далечната 1997-ма година насам.
Записът и цялата обработка на албума, включително всички инструменти и вокали, са изпълнени от Wintherr, единственият член на проекта.
Обложката на албума е творба на френската художничка Joanna Maeyens, създала още и обложката на дебютния и единствен албум на Asphodèle, озаглавен „Jours pâles“.
„Im Wald“ бе представен пред отбрана аудитория преди няколко месеца,като издаването му бе предвидено за края на февруари или началото на март месец, но поради възникналата ситуация навсякъде по света, датата бе изместена за 26-ти юни.
Същевременно, албумът се появи онлайн в няколко различни торент сайта и се разпространи като топъл хляб сред феновете за броени дни.
Дори и да сте чули албума нелегално, ако искате да подкрепите артиста, вече можете да го направите оттук.
Студийното заглавие е налично в дигитален формат в BandCamp профила на проекта и на физически носител – 2MC (лимитирана серия от 300броя), 2CD (лимитирана серия от 500 броя) и 4LP (лимитирана серия от 500 броя) в дървени кутии (включващи още книжка от 20 страници и постер) , както и нелимитирана серрия 4LP бокс сет (също включващи книжка от 20 страници и постер) и 2CD Digipak с книжка от 20 страници в черна обвивка.
Всеки един от продуктите е ръчно изработен.

Линк: https://en.spkr.media/paysage-d-hiver-oxid-1/paysage-d-hiver-im-wald.html

 

Съдържание на албума:

1.Im Winterwald
2.Ueber den Baeumen
3.Schneeglitzern
4.Alt
5.Wurzel
6.Stimmen im Wald
7.Flug
8.Le rêve lucide
9.Eulengesang
10.Kaelteschauer
11.Verweilen
12.Weiter, immer weiter
13.So hallt es wider

 

 

 

 

Стрийм на албума в Spotify:

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.