BulgarianCroatianCzechEnglishFrenchGermanGreekItalianNorwegianPolishRomanianSwedishUkrainian
The Void Journal

www.thevoidjourrnal.com
𝔘𝔫𝔡𝔢𝔯𝔤𝔯𝔬𝔲𝔫𝔡 𝔎𝔳𝔩𝔱 𝔚𝔢𝔟𝔷𝔦𝔫𝔢
 Following the Dark Arts since 2017 

Стрийм: POWER FROM HELL : Shadows Devouring Light

Стрийм: POWER FROM HELL : Shadows Devouring Light

Бразилската блек метъл банда POWER FROM HELL излъчи премиерно  своя  седми дългосвирещ албум, „Shadows Devouring Light“.
Очаква се студийното заглавие да бъде официално  издадено на 30-ти септември чрез лейбъла Debemur Morti Productions.
Суровият блек/траш звук на бандата от изминалите години проправя път на по-мрачен, по-завършен звук в рамките на блек метъла, смесвайки примитивния, lo-fi мистицизъм и неземната мелодичност на първата и втората вълна блек метъл, заедно с дисонантната атмосфера на модерните иноватори в една огнена буря от провокиращи песни.

Вокалистът и китарист Sodomic коментира новото звучене  на бандата:
„Отне ни повече от две години да завършим „Shadows Devouring Light“. Всичко бе направено по съвсем спокоен начин, за да може този албум да бъде най-откровената експресия на настоящия ни песимистичен поглед върху света около нас. В музикално отношение, албумът показва по-екстремно лице на бандата, в сравнение с предишните години.
Това се отнася най-вече до по-дисонантните и комплексни рифове. Блек метълът може да приеме много форми, и този албум доставя точно това – по-есктремен звук, който на моменти напомня на старите класики. Както всеки може да си представи, в текстовете също влизаме в измеренията на богословската несигурност и нарастващата и изострена мъка от човешкото състояние.“

 

Албумът е записан в студио Gringhouse Studios в Рио де Жанейро, като Kleber Oliveira от Dark Paradise Recordings в Сао Пауло е отговорен за смесването и мастерирането на музиката.

Изработена от чилийския артист Rodrigo Salvatierra (UNAUSSPRECHLICHEN KULTEN),обложката на „Shadows Devouring Light“ визуално представя концепцията на POWER FROM HELL, като самият шаблон е дело на Kontamination Design.

 

 

 

Съдържание:

1. Forsaken By The Father (Intro)
2. Silence
3. The Serpent’s Earthly Throne
4. Shadows Devouring Light
5. Primordial Impurity
6. Mother Of Abominations
7. Wings Of Perdition
8. Eve’s Holy Vulva
9. Adversary Of Creation
10. Summoning the Abjection

 

Официална премиера на албума в YouTube:

 

„Shadows Devouring Light“ ще бъде издаден на CD & плоча (включително и ексклузивни DMP варианти) , както и в дигитален формат, на 30-ти септември. Предварителните поръчки вече са стартирани: https://bit.ly/3A9LGhd

Сподели статията :
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments