BulgarianCroatianCzechEnglishFrenchGermanGreekItalianNorwegianPolishRomanianSwedishUkrainian
The Void Journal

www.thevoidjourrnal.com
𝔘𝔫𝔡𝔢𝔯𝔤𝔯𝔬𝔲𝔫𝔡 𝔎𝔳𝔩𝔱 𝔚𝔢𝔟𝔷𝔦𝔫𝔢
 Following the Dark Arts since 2017 

Стрийм: Blodskam : Ave Eva

Стрийм: Blodskam : Ave Eva

Шведската блек метъл банда Blodskam разкри за свободно слушане новия си дългосвирещ албум, „Ave Eva“.
Студийното заглавие ще бъде официално издадено на 23-ти септември под крилото на лейбъла Suicide Records, като е предвидено да бъде налично под формата на плоча.
Поръчки можете да направите тук: https://bit.ly/3xGmzk2

В “Ave Eva” шведите преосмислят библейския генезис и съставят своя собствена интерпретация на християнската приказка за лека нощ, като възхвалява разрушителната сила на Ева.
Шестте песни разказват историята на нейната кървава мисия да унищожи земята, да избие всички нейни същества и накрая да отмени изцяло „божието“ творение, за да възстанови безкрайния хаос.

Blodskam е група, създадена през 1998 г. от братята Aghora и Dödfödd, като групата остава без особена дейност дълги години. През 2014 г. братята възкресяват групата и записват „Lá-Bas“, издаден през 2019 г. от Suicide records. Албумът печели на Blodskam отдадени ъндърграунд последователи, както и похвали по националната телевизия и най-големия вестник на Швеция.

Сега е време за нова глава. Суров, мрачен и мелодичен, ”Ave Eva” усъвършенства запазената марка блек метъл на шведите. От бързите и безмилостни начални рифове на „Perverse creation” до епичния и мрачен „Chaos Reigns”, Blodskam показват както приемственост, така и развитие в писането на песни и на самия звук.

”Ave Eva” е записан от Johan Hjelm и миксиран и мастериран от Magnus „Devo“ Andersson (Marduk, Funeral Mist и др.) в студио Endarker.

 

Съдържание:
1.Perverse Creation
2.Scales and Skin
3.This Lonely War
4.Sharpening the Knives
5.The Decapitation of the First Man
6.Chaos Reigns

 

 

 

Официална премиера на албума в YouTube:

Сподели статията :
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments