BulgarianCroatianCzechEnglishFrenchGermanGreekItalianNorwegianPolishRomanianSwedishUkrainian
The Void Journal

www.thevoidjourrnal.com
𝔘𝔫𝔡𝔢𝔯𝔤𝔯𝔬𝔲𝔫𝔡 𝔎𝔳𝔩𝔱 𝔚𝔢𝔟𝔷𝔦𝔫𝔢
 Following the Dark Arts since 2017 

Стрийм: Kathaaria : To Be Shunned by All​.​.​.​as Centres of Pestilence

Стрийм: Kathaaria : To Be Shunned by All​.​.​.​as Centres of Pestilence

Германската блек метъл банда Kathaaria издаде днес дългоочаквания си  втори дългосвирещ албум, „To Be Shunned by All​.​.​.​as Centres of Pestilence“.
Студийното заглавие се повява цели 14 години след последното заглавие на групата, „The Complex Void of Negativity“, като се разпространява чрез лейбъла Norma Evangelium Diaboli в дигитален формат и на физически носител – диск и плоча.
По записите и смесването на музиката в албума работи Cornelius Rambadt, като със записите му помага и Hell G.
Мастерирането е поверено на Dennis Koehne.
Обложката е творба на Sarah Bramley.

От лейбъла споделят :
“To be shunned by all…as centers of Pestilence” – вторият албум на германците Kathaaria, отне четиринадесет години, за да се появи. През 2008 г., когато EAL издадоха дебюта на групата, бяхме горди да подкрепим изпълнение, което не беше музикално предвидимо. Може би китарата донякъде намекваше за най-напредничавите изпълнения на времето и общия афинитет към странното.
Във всеки случай записът беше дълбоко личен и напълно необвързан с каквито и да било течения и тенденции. Блек метъл, направен от хора, които познават своя метъл, но отказват да се придържат към конвенциите.
Накратко, това крещящо пренебрежение към нормите и очакванията е точно това, което означава “To be shunned by all…as centers of Pestilence”.
Това е албум, който не попада в нито една фиксирана категория, освен тази, запазена за силно лични възприятия на блек метъла.
Вокалите наистина скачат в гърлото ви, органичният звук на барабаните доставя артилерийни залпове, напръскани с изненадващи идеи, а китарите… е, просто е удоволствие да станете свидетели на подобна безмилостна демонстрация на рифове, с нестихващи дръзки похвати.
Очевидно е, че и двамата членове – вероятно поради участието им в други банди по веме на турнета – са израснали неимоверно като музиканти през последното десетилетие. Тяхното инструментално майсторство превръща “To be shunned by all…” в майсторски клас по екстремен ъндърграунд метъл.
Има много неща, които изглеждат много реални в този запис: звукът, писането на песните и цялостното изпълнение. Духът не е от днес – неговите корени са другаде. И най-важното – искрено. И така, „Да бъдем отбягвани от всички… като центрове на чума“ е епитафията на Катария. Остана ни странно наследство в царството на немския блек метъл.

Линк за поръчка: https://bit.ly/3QTLzec

 

 

Съдържание:
1.Agenda Nihil 06:39
2.The Last Act of Rebellion 08:23
3.Degenerate Encapsulate 09:08
4.The Judas Principle 07:41
5.Never Dead Enough 09:50
6.Apathetic 06:54

 

 

Oфициална премиера на албума в YouTube:

Сподели статията :
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments