BulgarianCroatianCzechEnglishFrenchGermanGreekItalianNorwegianPolishRomanianSwedishUkrainian
The Void Journal

www.thevoidjourrnal.com
𝔘𝔫𝔡𝔢𝔯𝔤𝔯𝔬𝔲𝔫𝔡 𝔎𝔳𝔩𝔱 𝔚𝔢𝔟𝔷𝔦𝔫𝔢
 Following the Dark Arts since 2017 

Трети сингъл от предстоящия албум на Cavernous Gate

Трети сингъл от предстоящия албум на Cavernous Gate

Германският блек/дет/дуум метъл проект Cavernous Gate разкри пореден сингъл от предстоящия си дебютен дългосвирещ албум, „Voices from a Fathomless Realm“.
Очаква се студийното заглавие да бъде издадено на 14-ти октомври чрез лейбълите Lupus Lounge и Prophecy Productions, като се очаква да бъде налично в дигитален формат и на физически носител – диск и двоен 12″ винил.

Линк за поръчка: https://en.spkr.media/

„Voices from a Fathomless Realm“ е първият пълнометражен албум от CAVERNOUS GATE. Немският солов проект на мултиинструменталиста Sebastian „S.K.“ Körkemeier, който е съосновател на добре познатото име HELRUNAR под псевдонима Alsvartr и също така подкрепя проктите на Markus „Schwadorf“ Stock – SUN OF THE SLEEPLESS и EMPYRIUM, на живо.
CAVERNOUS GATE и „Voices from a Fathomless Realm“ са съвсем очевидно музикални произведения на любовта. Себастиан успешно насочва склонността си към британските дуум и дет изпълнения като най-ранните PARADISE LOST и CATHEDRAL, както и шведския дет метъл в духа на ранните ENTOMBED и DISMEMBER , към тъмен, депресивен и масивен монолит от върховна тежест.
Във „Voices from a Fathomless Realm“, гранитно смилащото и ужасно ниско ръмжене на Себастиан ясно доминират, но на моменти и красиво контрастират с женския глас на Джени Калбиц. Лирично „Voices from a Fathomless Realm“ изследва мрачния фантастичен свят на здрача и неговите призрачни обитатели, които Себастиан предизвиква по начини, подобни на описанията на картини и чрез създаването на ярки образи, подобни на сънища.
„Voices from a Fathomless Realm“ е създаден с целия опит на метъл музикант-ветеран и неговата чувствителна любов към мрачния тежък стил.
Позволете на CAVERNOUS GATE да ви завлече в кошмарната бездна на класическия дуум дет, интерпретиран по съвременен начин, рисуващ музикални картини на неочаквана красота, дебнеща сред неизследвани дълбини от болка и тъга.

 

Съдържание:

1.That Night… (Intro) 03:27
2.Old Graves Stir 09:21
3.Through the Morass 09:25
4.Conjuration 08:18
5.A World in Shade 09:40
6.Watcher of the Vast 03:08
7.The Artefact 07:19
8.The Turning Veil 07:48
9.Skeleton Path (Outro) 01:03

 

 

 

Премиерният сингъл, „The Turning Veil“:

 

Другите вече пуснати в пространството парчета можете да си припомните в статиите ТУК  и ТУК.

Сподели статията :
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments