THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Нов сплит албум от Ofermod, Acherontas и Black Altar

Нов сплит албум от Ofermod, Acherontas и Black Altar

Odium Records носи новини и свеж лъч светлина за предстоящата 2023-та година!
На 21-ви юни лейбълът ще издаде сплит албума „Drakonian Elitism“, поделен измежду мрачните сили на Ofermod, Acherontas и Black Altar. Сами се досещате – такъв съюз е повече от всепомитащ…

 

Пълното изявление на Odium Records четете по-долу…

„На този свещен Юл, Odium Records с гордост анонсират „Draconian Elitism“ от Ofermod / Black Altar / Acherontas – новосъздаденото сплит издание, което ще излезе догодина. Славен завет, издигнат пред очите на Старите богове, вземащ дух, плът и кости, за да запечата конгрегация, която се връща назад в победоносните дни на жанра, докато се устремява към предстоящите победи.

Плодът от тази ненаситна среща ще бъде отприщен в светските равнини на 21-ви юни, в благословения ден на лятното слънцестоене в дигитален формат и под форамта на CD, LP, лимитирана дървена кутия, подготвени са тениски и облекла с дълги ръкави, за да изпълнят и утолят жаждата и нуждите ви във всеки един аспект в качеството, което подобно предложение заслужава. Прегледи на различните формати скоро ще бъдат разкрити на масите.

Това ще бъде много специален опус под формата на сплит издание, посветено на неразказаните мистерии на Драконианските пътища, състоящо се от X нови химна на ортодоксален блек метъл и с продължителност приблизително 53 минути. По този начин, разкъсвайки всяка връзка, която участниците са създали до момента, за да сформират обожествено чудовище от ужаси, както и принос към Победата на драконианските пътища, над, отвъд и възседнали Живота и Смъртта, започва едно пътуване както в теургията, така и в обожествяването.

Обложката, затваряща този опус в смъртна черупка, е изработена и създадена от скандалния Daniele Valeriani, известен със страхотната си работа с няколко мощни артисти и личности от жанра.“

Съдържание:
1.Ofermod – Intro
2.Ofermod – VinumSabathi
3.Ofermod – Agios Ischyros Belial
4.Ofermod – AtavisticChants of Levitation
5.Black Altar – Via Draconis
6.Black Altar – In the Labyrinths of Sithra Achra
7.Black Altar – The Oracle of Divine Madness
8.Black Altar – Outro
9.Acherontas – Intra Psyche
10.Acherontas – Astra Magia

Надигнете глас и приветствайте идващия мрак – подгответе се за атаката!

 

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.