THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Schammasch + support на 19 октомври

Schammasch + support на 19 октомври

Блек метъл течението има своите подстилове, както всяко от екстремните разклонения в съвременната сцена. Появилите се през 2009-а Schammasch от Швейцария показаха, че стилът вероятно има още накъде да се развива. Дали блек метъла търпи нови идеи и експерименти и доколко те биха се приели от по-скоро консервативната блек метъл публика? Това е въпрос, отговорът на който ние от Live & Loud оставяме на публиката. Провокираме феновете да дадат своето мнение на концерта на Schammasch, които приехме предизвикателството да поканим в София през октомври. До октомври има много дни за размисъл, а най-силните доказателства „За“ ще бъдат представени на 19 октомври в клуб „Live & Loud“.
След фурора, който внесе с тройния си диск Triangle (2016, Prosthetic Records), групата прикова вниманието върху себе си и скоро се прослави със специалната магия, която носят изпълненията й на живо.
На шоуто Schammasch ще работят върху сетивата ни не само с внушителен мрачен имидж, но и със забележителен саунд и сценично присъствие.
През юни излезе новото EP на бандата „The Maldoror Chants: Hermaphrodite“ – портал към вратите на едно ритуално измерение.
Концертът за представянето на бандата пред българската публика ще включва някои от песните  от него, както и песни от трите й албума.

Билетите за събитието ще хвръкнат бързо и ви съветваме да побързате със закупуването им. 50 броя вече са в продажба в мрежата на ETicketsMall и онлайн на WWW.LIVEANDLOUD.NET на цена 22 лв. След изчерпването им, цената ще е 26 лв., а в деня на събитието, ако има останали билети, ще се продават само на входа на клуба.

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.