THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Нова песен и видео от Антон Белов (KAUAN)

Нова песен и видео от Антон Белов (KAUAN)

Антон Белов (Neoclassical/Drone) разкри видео  към една от песните , включени в  дебютния албум на соловия му проект.
Piano Works I  ще бъде издаден на 30 ноември тази година.

Видеото към премиерната песен Athletic Heart напомня за  драматичната история на  Елена Мухина, най-голямата спортна надежда на СССР през 70-те години.

Когато е на 14 години, тя се опитала да включи най-трудното гимнастическо движение на планетата в своето изпълнение, което към момента се е считало за абсолютно невъзможно.

Сега всички спортисти наричат това движение с нейното име.

Видеото показва нейното ежедневие: репетиция с безмилостен треньор, чийто натиск преди олимпиадата от 80-те години изпратил Елена в болнично легло с критична травма.

Белов споделя , че всъщност от мистична гледна точка песента  „Athletic Heart“ не е свързана с Елена. Синдромът на сърдечния артрит ( наричан също  „Athletic Heart“) е заболяване, често свързано със спортистите, където сърдечният мускул е толкова добре обусловен, че понякога бие твърде бавно, за да покрие нуждите от кръвообращение и човекът умира.

 

Ето го и видеото:

 

 

Сподели статията :
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.