THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Стрийм: The Hu : The Gereg

Стрийм: The Hu : The Gereg

Монголските вълци The Hu издадоха току що дебютния си дългосвирещ албум , „The Gereg“, чрез лейбъла Eleven Seven Music. Създали свой собствен уникален стил, определен от самите изпълнители като хунски рок („hunnu rock“), в който се съчетават традиционни монголски инструменти и техники на пеене, The Hu бързо станаха разпознаваеми на музикалната  сцена.
Името на дебютното студийно заглавие на групата е отново следваща традицията на The Hu и тяхната същност. „The Gereg“ идва от наименованието на първия „паспорт“, издаден по време на монголската империя, по управлението на Чингис Хан.
Оригиналната обложка  на албума съдържа един от най-важните символи за монголската култура – снежният леопард, който е бил силно почитан от монголските племена, които са се кланяли на  Tengri („Небесата“), „Слънцето“ и „Луната“.

 

Съдържание на албума:
1. Yuve Yuve Yu
2. Wolf Totem
3. The Great Chinggis Khaan
4. Shoog Shoog
5. The Legend Of Mother Swan
6. The Gereg
7. The Song Of Women
8. The Same
9. Shireg Shireg

 

Стрийм в Spotify :

 

Албумът е наличен за слушане вече и в YouTube , в канала на The Hu , както и в още няколко стрийминг платформи.

 

 

 

Сподели статията :
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.