THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

MONO издават нов албум през ноември

MONO издават нов албум през ноември

В чест на своето минало, японците MONO посещават най-ранното си творчество и го модернизират с нови ъпгрейди, унищожителни за високоговорителите.
Започващ с извисяващия 16-минутен опус “Com(?)”,албумът  „Before The Past • Live From Electrical Audio“ показва еволюцията в изпълнението на MONO, премахвайки струните и слоевете на преработените китари, за да покаже колко масивна може да бъде тази група в техният инструментален хабитат.

Наново записан в рамките на един ден през 2019-та с дългогодишния партньор на групата Steve Albini и смесен отново от него в Temporary Residence, с помощта на Jeremy deVine – „Before The Past • Live From Electrical Audio “ е точно толкова декларация на настоящето, колкото е и препратка към миналото.
Песните в албума, които към момента са вече на 20 години, са по-мощни и задълбочени отвсякога – свидетелство за отдадеността на MONO към изкуството, което създават и тяхното упорито изследване на максималният минимализъм.

Студийното заглавие ще бъде издадено на 8-ми ноември тази година чрез лейбъла Temporary Residence Ltd.

Линк за поръчка: https://www.temporaryresidence.com/products/trr334

 

 

Съдържание на албума :

1.Com(?) (Live From Electrical Audio)

2.L’America (Live From Electrical Audio)

3.Halo (Live From Electrical Audio)

 

 

 

Официален трейлър :

 

 

 

Сподели статията :
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.