THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Стрийм: Blut Aus Nord : Hallucinogen

Стрийм: Blut Aus Nord : Hallucinogen

Френската авангардна блек метъл група Blut Aus Nord пусна за свободно слушане  тринадесетия си дългосвирещ албум, „Hallucinogen“, който предстои да бъде издаден на физически носител на 11-ти октомври тази година  чрез лейбъла Debemur Morti Productions.
Датата може да бъде променена поради извънредните обстоятелства покрай  нелегалното изтичане на албума тези дни, т.е. може да бъде разпространен по-рано от очакваното, в зависимост от плановете на лейбъла и способността му да се справи с възникналата ситуация.
Албумът е записан и смесен в Earthsound Studio.
Мастърингът е дело на Bruno Varea от Upload Studio (https://www.facebook.com/upload.studio).
Автор на обложката на албума е Dehn Sora, френски визуален и музикален артист , локализиран в Париж, познат ни от проектите Throane, Treha Sektori , Sembler Deah и Ovtrenoir.
(https://www.facebook.com/dhnsra/)

Заглавието ще бъде налично в няколко формата – дигитален, два вида двойно LP (единият от които в лимитиран брой), лимитирана серия аудиокасети и CD Digipack.

Линк за  поръчка ТУК

 

От лейбъла споделят:

„Hallucinogen бележи изцяло нова ера за BLUT AUS NORD, приключвайки цикъла на загадъчния индустриализиран дисонанс, който достигна своята кулминация с последното издание на групата, „Deus Salutis Meae“, продължавайки своя път към свежи мелодични територии , изпълнени с прогресивна яснота.

Преплитайки замечтани хорове, неподражаеми хармонични разработки, рефлектиращи чисти китари , осезаемо присъствие на органични барабани и рок енд рол, Hallucinogen се очертава като просторен албум, с широк диапазон от емоции, който представя BLUT AUS NORD като проект, по-отворен от всякога, пълен с живот , готов да поеме изцяло елемента на изненадата. „

 

 

Съдържание на албума:
1. Nomos Nebuleam
2. Nebeleste
3. Sybelius
4. Anthosmos
5. Mahagma
6. Haallucinählia
7. Cosma Procyiris

 

 

 

Сподели статията :
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.