THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Dark Funeral записват нов албум през 2020-та

Dark Funeral записват нов албум през 2020-та

След дълго чакане, шведската титанична блек метъл група Dark Funeral обяви, че е съвсем вероятно скоро да можем да чуем наследникът на Where Shadows Forever Reign (2016) .

Lord Ahriman (ex-Wolfen Society, ex-Satans Disciples ) – китарист на Dark Funeral, обяви в официалния сайт на групата (https://www.darkfuneral.se) детайли около обстановката в лагера.

Аве!
Разбирам, че много от вас чакат с нетърпение дългосвирещ албум от нас.
Както обикновено се случва между записите, бяхме заети с околосветското турне, което инициирахме след издаването на последния ни силно оценен албум, “Where Shadows Forever Reign”.

Въпреки това, през този период не бях изцяло неактивен в домашното си студио.
Заложени са няколко нови страхотни идеи за рифове и песни.
И макар най-вероятно това да не е много, имам поне отправна точка, от която мога да възобновя писането сега , когато имаме повече свободно време отвъд пътешествията.
И точно това правя в момента. Може да не съм най-бързият автор на песни във Вселената, но поне бавно, стъпка по стъпка,   се връщам отново в творчески режим и това е най-важното според мен.
И докато аз творя  в домашното си студио, Heljarmadr /Domgård, Grá, Cursed 13, ex-Diabolic Lust, ex-Cursed 666, ex-Symphony of Malice (SWE) , бел.ред./ ще работи върху текстовете и вокалните идеи.

Основната ни мисия за 2020-та е да се фокусираме върху написването на нов материал. Ако всичко мине по план, ще влезем в студиото през 2020-та година.
И веднага щом новият шедьовър бъде разгърнат пред човечеството, ще стратираме нов цикъл от турнета в целия свят.
След всичко казано до момента, смятаме да направим и няколко хедлайнерски и фестивални шоута през 2020-та година, така че ще се видим там!

 

 

Сподели статията :
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.