THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Нов сингъл от предстоящия албум на FEEDBACKER

Нов сингъл от предстоящия албум на FEEDBACKER

Софийското нойз-рок дуо FEEDBACKER пусна  за свободно слушане последен сингъл  преди издаването на предстоящия си дебютен дългосвирещ албум, „XII“, който се очаква да излезе на 21-ви октомври чрез лейбълите Kontingent Records , Sweetohm Recordings , Dischi Devastanti Sulla Faccia  и Nothing to Harvest Records.

FEEDBACKER са важна част от родната ъндърграунд сцена и може да се каже , че наистина са едно от рубинчетата в съкровищницата на подземното кралство.
Групата е създадена през 2015-та година от Иван Шентов (KING OF SORROW, krāllār,Comasummer, ex – КПД-0) и Деси Петкова (Comasummer,Jasmine Whale).
Дебютното им EP , едноименото заглавие „Feedbacker“, излиза през 2016-та година, като след него се появяват и два култови сплит албума, които поддържат нестихващ интерес към творчеството на бандата.
Групата има участия както на българска сцена , така и в чужбина, като изпълненията им на живо винаги са събитие, което помниш дълго във времето.
Само след няколко дни ще можем да чуем и дебютното дългосвирещо заглавие, „XII“ , очаквано дълго от феновете и приятелите  на енергичното дуо.

Новият сингъл от албума,“‡“, ремиксиран от Антон Велев (Mental Architects, Stop the Schizo).

 

Полезни връзки :

FEEDBACKER FACEBOOK

FEEDBACKER BANDCAMP

Сподели статията :
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.