Стрийм: Second To Sun : Legacy

Стрийм: Second To Sun : Legacy

Руската пост-блек метъл банда Second To Sun издаде днес осмия си дългосвирещ албум, “Legacy”, като на 16-ти ноември ще бъде издадена и неговата инструментална версия.
Студийното заглавие се разпространява самостоятелно, като за момента е налично в дигитален формат и на физически носител (CD Digipack).
Обложката на албума е дело на Denis ‘Forkas’ Kostromitin.

Линк за поръчка: https://bit.ly/36HQ59R

Vladimir Lehtinen (китари, лирика, семпли, композитор) споделя за албума:

“Горд съм да ви представя новия ни албум, наречен „Legacy“, който е още по-агресивен и по-тежък от предишния, но все пак запази мелодичните, хипнотични и кинематични качества на своя предшественик. В „Legacy“ са преплетени три идеологии: една, посветена на социалното уединение; окултна част, която е тясно преплетена с реални исторически събития и традиционна част от нашата музика, която се основава на културата на фино-угорските племена. Ние го разглеждаме като трилогия, обединена от идеята, която по-рано беше описана като социален блек метъл (блек метъл за социалния разпад и абсурдизма в обществото, за когнитивните дисонанси между представите за личността в нашето общество и смисъла на живота). Всички песни несъмнено са нашето наследство, което е основа и за името на албума. Предоставили сме и блестящи произведения на изкуството и за двете версии на изданието, създадени от Денис “Форкас” Костромитин, който също така е работил и с групи като Behemoth и Children of Bodom.
Живеем в невероятно време, когато група като нашата може да съществува без подкрепа от психопатичната музикална индустрия и без следване на  краткосрочните тенденции.
Нашата музика просто съществува, защото има хора, които я слушат.
Благодаря ви за вниманието и подкрепата.”

 

Бандата е създадена през 2011-та година , като първото дългосвирещо заглавие се появява същата година – заглавието “Gal agnostiske drømmer”, което всъщност е втория дългосвирещ албум на бившата банда на членовете на Second to Sun , Epoch Crysis . Чист блек метъл звук, който впоследствие бандата разгръща към по-авангардно звучене.
До момента групата има вече издадени 8 дългосвирещи албума, като всеки един всяка една от песните в тях има определена история, за която членовете обичат да говорят в детайли.
През годините бандата има много промени в състава си и в момента единственият оригинален член на Second to Sun е нейният съосновател Vladimir Klimov-Lehtinen ( Vintergata, Voivotus, ex-Epoch Crysis, ex-Pet Sematary, ex-Utenomjordisk Hull ).
Останалите настоящи членове на бандата са барабанистът Theodor Borovski ( Goot, The Lust, ex-Heresiarch Seminary, ex-Drunemeton) , вокалистът Gleb Sysoev ( Grima, Ultar, ex-Deafknife ) и басистът Maxim ( Grima, Ultar, ex-Deafknife ).

 

Съдържание на албума:

 1. Devil 05:39
 2. Confessional of the Black Penitent 06:03
 3. Pages for a Manuscript 10:33
 4. Monster 05:05
 5. No Need to Be Afraid Now 05:04
 6. Once upon a Time in Russia 06:02
 7. Raida 05:23

Бонус парчета:
8. Me or Him 2020 03:54
9. Virgo Mitt 2020 04:07

 

 

Стрийм на албума в BandCamp:

Сподели статията 🤘🏻
 • 114
 •  
 •  
 • 33
 •  
 •