THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Стрийм: Second To Sun : Legacy

Стрийм: Second To Sun : Legacy

Руската пост-блек метъл банда Second To Sun издаде днес осмия си дългосвирещ албум, „Legacy“, като на 16-ти ноември ще бъде издадена и неговата инструментална версия.
Студийното заглавие се разпространява самостоятелно, като за момента е налично в дигитален формат и на физически носител (CD Digipack).
Обложката на албума е дело на Denis ‘Forkas’ Kostromitin.

Линк за поръчка: https://bit.ly/36HQ59R

Vladimir Lehtinen (китари, лирика, семпли, композитор) споделя за албума:

„Горд съм да ви представя новия ни албум, наречен „Legacy“, който е още по-агресивен и по-тежък от предишния, но все пак запази мелодичните, хипнотични и кинематични качества на своя предшественик. В „Legacy“ са преплетени три идеологии: една, посветена на социалното уединение; окултна част, която е тясно преплетена с реални исторически събития и традиционна част от нашата музика, която се основава на културата на фино-угорските племена. Ние го разглеждаме като трилогия, обединена от идеята, която по-рано беше описана като социален блек метъл (блек метъл за социалния разпад и абсурдизма в обществото, за когнитивните дисонанси между представите за личността в нашето общество и смисъла на живота). Всички песни несъмнено са нашето наследство, което е основа и за името на албума. Предоставили сме и блестящи произведения на изкуството и за двете версии на изданието, създадени от Денис „Форкас“ Костромитин, който също така е работил и с групи като Behemoth и Children of Bodom.
Живеем в невероятно време, когато група като нашата може да съществува без подкрепа от психопатичната музикална индустрия и без следване на  краткосрочните тенденции.
Нашата музика просто съществува, защото има хора, които я слушат.
Благодаря ви за вниманието и подкрепата.“

 

Бандата е създадена през 2011-та година , като първото дългосвирещо заглавие се появява същата година – заглавието „Gal agnostiske drømmer“, което всъщност е втория дългосвирещ албум на бившата банда на членовете на Second to Sun , Epoch Crysis . Чист блек метъл звук, който впоследствие бандата разгръща към по-авангардно звучене.
До момента групата има вече издадени 8 дългосвирещи албума, като всеки един всяка една от песните в тях има определена история, за която членовете обичат да говорят в детайли.
През годините бандата има много промени в състава си и в момента единственият оригинален член на Second to Sun е нейният съосновател Vladimir Klimov-Lehtinen ( Vintergata, Voivotus, ex-Epoch Crysis, ex-Pet Sematary, ex-Utenomjordisk Hull ).
Останалите настоящи членове на бандата са барабанистът Theodor Borovski ( Goot, The Lust, ex-Heresiarch Seminary, ex-Drunemeton) , вокалистът Gleb Sysoev ( Grima, Ultar, ex-Deafknife ) и басистът Maxim ( Grima, Ultar, ex-Deafknife ).

 

Съдържание на албума:

  1. Devil 05:39
  2. Confessional of the Black Penitent 06:03
  3. Pages for a Manuscript 10:33
  4. Monster 05:05
  5. No Need to Be Afraid Now 05:04
  6. Once upon a Time in Russia 06:02
  7. Raida 05:23

Бонус парчета:
8. Me or Him 2020 03:54
9. Virgo Mitt 2020 04:07

 

 

Стрийм на албума в BandCamp:

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.