Стрийм: Schammasch : Hearts Of No Light

Стрийм: Schammasch : Hearts Of No Light

Швейцарската авангардна блек метъл група Schammasch издаде днес четвъртия си дългосвирещ албум, “Hearts Of No Light” , чрез лейбъла Prosthetics Records , три години след последния дългосвирещ албум на групата , “Triangle”, който успя да заплени феновете на тежката музика с енигматичния си разнороден звук и окултна концепция, обогатена от сюрреалистична и одухотворяваща лирика – елементи, които се превърнаха в емблематични за стила и самата група през годините.
Пианото в албума е записано в Soundfarm Studio през лятото на 2018-та година , барабаните в Klangschmiede Studio E през пролетта на 2019-та , китарите са записани в Sanktum Studio през лятото на 2019-та, като вокалите са записани в Klangschmiede Studio E същото лято.
Смесването и мастърингът на албума са осъществени в немското Klangschmiede Studio E през лятото на 2019-та, където са нанесени всички финални щрихи по звуковото оформление на албума.
За продуцирането ,смесването и мастъринга на албума са отговорни Markus ‘Schwadorf’ Stock (собственик на Klangschmiede Studio E и настоящ член на групите Deinonychus,Empyrium, Eudaimony, Ewigheim, Noekk, Sun of the Sleepless и The Vision Bleak) и C.S.R (основател на Schammasch и настоящ вокал, басист и китарист в групата).
Пианото е композирано от Anna Murphy.
Обложката на албума е дело на SAROS Collective, отново  с участието на  C.S.R.

Линк за поръчка : https://schammasch.com/shop/
(моето копие от предварителната поръчка пристигна , надявам се и всички останали  да са получили своите навреме)

 

Schammasch (името идва от Шамаш – богът на Слънцето в акадийската/вавилонската митология) е изключително колоритна група, която се запечатва в съзнанието на слушателя още с първите акорди. Създадена е през 2009-та година от Christopher ‘C.S.R‘ Ruf  (Sulphura,  ex-Totenwinter, ex-Zatokrev /live/) , който е главното действащо лице в бандата до момента, като изпълнява вокалите и част от китарите в записите и изпълненията на живо.
Освен това, предимно той стои и зад зараждането на  самата идеология на Schammasch и посоката, в която се движи бандата.
Той е геният , благодарение на който успяваме да чуем и видим цялата магия при  всяка поява на  петимата мистериозни господа на сцената и в пространството като цяло.
Човекът, който през 2015-та година рискува абсолютно всичко, напускайки  сигурната си  работа  и трескаво започва да излива себе си в третия дългосвирещ албум на Schammasch , “Traingle”, влагайки в него всичките си останали средства – личен потенциал и финанси, изцеждайки се до последната капка.
И това дава резултат!
“Traingle” се превърна в химн на трансформацията и извисяването на човешкия дух над обозримото.
Три години по-късно, можем да чуем и неговия наследник, “Hearts Of No Light” , който е поредният интригуващ експеримент в изкуството на Schammasch…

 

Съдържание:

 1. Winds That Pierce The Silence

 2. Ego Sum Omega

 3. A Bridge Ablaze

 4. Qadmon‘s Heir

 5. Rays Like Razors

 6. I Burn Within You

 7. A Paradigm Of Beauty

 8. Katabasis

 9. Innermost, Lowermost Abyss

 

 

Стрийм на  албума в Spotify:

 

 

Стрийм на албума в BandCamp:

Сподели статията 🤘🏻
 • 186
 •  
 •  
 • 49
 •  
 •