THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Katatonia записват нов албум през 2020-та година

Katatonia записват нов албум през 2020-та година

Шведската дуум метъл банда Katatonia обяви влизането си в студио  през 2020-та година във връзка със записите на дванадесетия си дългосвирещ албум.
Последното студийно заглавие на дуум метъл легендите, „The Fall of Hearts“,  излезе през 2016-та година, последван от EP записа „Proscenium“ , издаден през 2017-та .

Ето какво заяви групата в официалната си фейсбук страница преди минути:

С приближаването на празниците и прелистването на последната страница от  2019-та , бихме искали да благодарим на всички, които ни подкрепиха тази година! На живите ни изпълнения видяхме нощта да се спуска над няколко града по време на 10-тата годишнина на  NITND .
Още една година приключения и опит!
О, и за протокола, това е четвъртият ни албум, изпълнен от началото до края. Не е никак зле, нали?

Встрани от това , 2020-та предвещава нова декада и ще ни държи заети поради различни причини от отдаването на почит към миналото. Всъщност, това е снимка , която да ви даде насока за това какво се спотайва от другата страна… Ще ви видим ли там?

 

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.