THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Премиерно излъчване на дебютното EP на Antzaat

Премиерно излъчване на дебютното EP на Antzaat

Белгийската блек метъл банда Antzaat  насрочи премиерно излъчване за  дебютното си EP заглавие, „The Black Hand Of The Father“ , което се очаква да бъде преиздадено утре, 31-ви януари тази година,  чрез лейбъла Immortal Frost Productions.
Студийното заглавие за първи път е налично за поръчка под формата на 12″ винил – три различни цвята, с печат върху страна B и А2 постер). Освен в този формат, издадението ще бъде налично отново и на компактдиск.
Албумът е записан в CC Zwaneberg през пролетта на 2017-та година.
Смесването и мастерирането на албума са осъществени в Wolfthrone Studios от Owe Inborr.

Линк за поръчка: http://smarturl.it/antzaat

Antzaat е белгийска блек метъл банда, сформирана през 2015-та година от музикантите Ronarg (Ars Veneficium, ex-Eratomania), Isaroth и Eenzaat, като през 2017-та към тях се присъединява и Niels ‘Nihil’ Beirinckx (Decross).
Antzaat е стара нидерландска дума, която означава да бъдеш враждебен и мразещ, да бъдеш „против“.
Сред лирическите теми , засегнати от бандата са окултизмът и дистопиите (антиутопиите), които олицетворяват именно обществото в условията на един дехуманизирания свят , потопен в кошмарни крайности, а звученето им би могло да се опише най-вече като скандинавски блек метъл от старата школа, подобен на банди като Sargeist и Behexen.
„The Black Hand of the Father“ е първото и единствено заглавие на групата до момента, издадено оригинално на 25-ти септември 2017-та година, отново от Immortal Frost Productions.
То може да бъде чуто съвсем свободно тук.

 

 

Съдържание на албума :

1. Disciples of the Concrete Temple 04:05
2. Rite of the New Dawn 04:14
3. Circle of Leeches 04:38
4. Hierachy of the Battered 04:12
5. The Black Hand of the Father 04:53

 

 

 

Ако искате да се потопите в магията на премиерното излъчване и колективните коментари във връзка с албума по време на премиерата, може да го направите тук, след 21ч. :

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.