THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Премиерен сингъл от предстоящия албум на Diespnea

Премиерен сингъл от предстоящия албум на Diespnea

Италианската експериментална/атмосферична блек метъл банда Diespnea пусна премиерен сингъл от предстоящия си дебютен дългосвирещ албум, „Pneuma“, който се очаква да бъде издаден на 24-ти февруари тази година чрез финландския лейбъл Naturmacht Productions.
Студийното заглавие е налично за поръчка в дигитален формат и на физически носител (лимитиран брой CD Digipak).

Линк за поръчка: https://naturmachtproductions.bandcamp.com

Diespnea е формирана през 2014-та година от мултиинструменталистите Wolke и Anxitudo – две непознати до момента артистични личности, които следвайки корените на блек метъла и вдъхновени от неговата атмосфера и красота, решават заедно да създадат проект, който да даде път на креативната им свобода.
Ролите на членовете в експерименталното дуо не са строго определени и дефинирани, което спомага за допълнителна артистична свобода , започвайки от основните на блек метъла и търсейки начини за преодоляване на себе си и навлизане в непозната, експериментална среда.

 

Съдържание на албума:

1. Immortale
2. Nostos Algos
3. Intermezzo
4. Naufragio
5. Gorgoneion

 

 

Премиерният сингъл, „Immortale „:

За премиерния сингъл групата споделя:

„Да бъдеш безсмъртен е нещо обичайно; с изключение на човека, всички създания са безсмъртни, защото не знаят за смъртта; това, което е божествено, ужасно, неразбираемо, е да знаеш, че някой  е безсмъртен. „

 

 

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.