THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Тийзър към предстоящия албум на ALASTHOR

Тийзър към предстоящия албум на ALASTHOR

Белгийската блек метъл група ALASTHOR пусна тийзър към предстоящия си дебютен дългосвирещ албум, който се очаква да бъде издаден тази година (точната дата не е зададена към момента).
За ALASTHOR съм говорила и преди – бандата е създадена през 2003-та година и е  поддържана от музикантите Warmachine ( ex-Punishment, ex-Blow Up, ex-Ackros, ex-Baptism in Fire, ex-X10) – барабани , китара , бас и Styx– вокали.
Бандата освен реални инструменти, използва и програмиране, с което се занимава Warmachine, който обикновено поема и работата по смесването и мастерирането на музиката.
Още в началото на музикалния си път, през 2005-та, след издаването на едноименния сингъл „Alasthor“, бандата прекратява дейност за повече от 10 години.
През 2018-та дуото се завърна с EP записът „From Ashes to Chaos“, изцяло в синхрон с основната тема в творчеството на ALASTHOR от самото начало до момента –  смърт, деструктивност, анти-християнство, сатанизъм и др.
Стилът , в който творят е комбинация от блек метъл, траш метъл и  дет метъл, със забележими краст/грайндкор влияния.
Макар и да не разполага с дълга дискография, ALASTHOR е група, вече многократно споделяла сцена с  групи като Enthroned, Cirith Gorgor, Bestial Mockery, Emptiness, Natron, In-Quest, Nocturnal Depression и др.

 

Тийзърът към предстоящия албум може да погледнете тук:

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.