THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Стрийм: Nox Formulae : Drakon Darshan Satan

Стрийм: Nox Formulae : Drakon Darshan Satan

Гръцката блек метъл банда Nox Formulae  издаде днес втория си  дългосвирещ албум, „Drakon Darshan Satan„, чрез лейбъла Dark Descent Records.
Студийното заглавие вече е налично за предварителна поръчка в дигитален формат и на физически носител (CD Digipack и 12“ винил).
Цялата музика в албума е написана от Wolfsbane 1.1. Всички текстове, мантри , напеви и сигили, са създадени от Daemon Gharrassielh .
В албума вземат участие следните изпълнители : Wolfsbane 1.1 (китари и вокали), Monkshood 333 (водещи вокали) , V.V.V (бас) и Mezcal (барабани и перкусии) .
Обложката на албума и целият му дизайн са дело на LGN .

Линк за поръчка: https://bit.ly/37v1wSl

 

От лейбъла споделят:
Червено – черният клан на Nox Formulae се завръща с втория си звуков гримоар , изтъкан от висша черна магия. Ровейки все по-надълбоко в Драконовата Вселена и движението на Сянката , излъчвани от скритите и сравнително неизследвани царства на Клифата на Концелерите, Сатариел,архонт на който е второто лице на Луцифер, всемогъщият крал Lucifuge Rofocale.
DRAKON – DARSHAN – SATAN се основава на музикалната и лирическа мъдрост – на гримоара „At the Outskirts of the Shadow Current“: Тъмното посвещение в този живот от Гаррасиел и всички онези тъмни традиции, предлагани от Червения Дракон на човечеството.
DRAKON – DARSHAN – SATAN е музикалният резултат от реални преживявания, случили се както на физическо, така и на духовно равнище, в периода 2015- 2019-та година..
Другарите от Сенките са тук, приветствайте пристигането на Луцифер – сутрешната звезда, носителят на светлина!

 

 

Съдържание на албума:

 

1.Psychopath of NOX

2.Ravens of Terror

3.Eclipse of Gharrasielh

4.The Black Stone of Satan

5.The Blood Oath of Thagirion

6.The Arrival of Noctifer

7.Berzeks of OD

8.Eve of Annihilation

 

 

 

 

Пълен стрийм на албума в BandCamp:

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.