THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Втори сингъл от предстоящия албум на Winterfylleth

Втори сингъл от предстоящия албум на Winterfylleth

Великобританската блек метъл банда Winterfylleth пусна втори  сингъл от предстоящия си седми дългосвирещ албум, „The Reckoning Dawn“, който се очаква да бъде издаден на 8-ми май тази година, чрез лейбъла Candlelight Records.
Албумът е записан и продуциран от легендарния Chris Fielding (PRIMORDIAL, NAPALM DEATH, CONAN, ELECTRIC WIZARD, FEN) в уелското студио Foel Studios.

Линк за поръчка: https://winterfylleth.lnk.to/TheReckoningDawn

Китаристът и вокалист на групата, Chris Naughton, споделя:
“Прекарахме последните две години в много различни креативни пространства , обикаляйки с турнето покрай акустичния ни албум и изнасяйки всички тези концерти на атмосферичните и уникални места из цяла Великобритания и Европа, сега сме горди да анонсираме завръщането си към блек метъл покоите с нашия нов албум, „The Reckoning Dawn“. Представлявайки кулминацията от почти две години писане и колективна усилена работа, това което представяме тук е висцерален и емоционален нов албум на WINTERFYLLETH , който наистина се гордеем да представим на света.

Дадохме си време през последните няколко години да усъвършенстваме и развием своя звук в различни музикални аспекти, наистина бихме искали да контрастираме това с този албум, вземайки всичко научено до момента и преобразувайки го до крайния резултат. Усещам го като могъщ, страстен и същностен албум с песни, които изблъскват границите на това какъв може да бъде един метъл албум, сътворен от WINTERFYLLETH, но също така и се връща към по-традиционния ни блек метъл звук по малко по-непосредствен начин.
Днес споделяме заглавната песен с вас, но през следващите седмици и месеци с нетърпение очакваме да споделим повече както на запис, така и по време на турнето с нашите приятели от MORK. Надяваме се да ви видим по пътя. “

 

Съдържание на албума:

1. Misdeeds Of Faith
2. A Hostile Fate (The Wayfarer Pt. 4)
3. Absolved In Fire
4. The Reckoning Dawn
5. A Greatness Undone
6. Betwixt Two Crowns
7. Yielding The March Law
8. In Darkness Begotten
BONUS CD (Digipack Only)
9. Upon Gallows Frail
10. Woden (cover of the ENSLAVED song Wotan)
11. In Darkness Beholden

 

 

 

 

Премиерният сингъл, „Misdeeds Of Faith“:


 

Турнето „The Reckoning of Europe“ за момента е отложено , като новите дати ще бъдат споделени на по-късен етап, когато все пак ситуацията с пандемията бъде разрешена.

 

 

 

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.