THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Премиерен сингъл от предстоящия албум на Dkharmakhaoz

Премиерен сингъл от предстоящия албум на Dkharmakhaoz

Мистериозното беларуско блек метъл дуо Dkharmakhaoz пусна премиерен сингъл от предстоящия си дебютен дългосвирещ албум, озаглавен „Proclamation ov the Black Suns“.
Очаква се студийното заглавие да бъде издадено на 31-ви юли тази година чрез лейбъла Iron Bonehead Productions, като е предвидено да бъде наличен в дигитален формат и на физически носител – CD и 12″ винил.

От лейбъла споделят:
Dkharmakhaoz е мистериозен двучленен проект от Беларус. Въпреки тяхното иначе новаторско разбиране, блек метъл музиката, която двамата музиканти създават е с леки корени към втората вълна блек метъл от 90-те години, като в същото време тя е и наравно съчетана с модерни интерации.
Звукът на Proclamation ov the Black Suns, първият публичен запис на групата, е здрав и мускулест, като в същото време притежава и своя фина странност ; макар и в никакъв случай не се стреми към „индустриалното“, в него има известна пост-апокалиптична вибрация.

Рифовете са изкормени отгоре и отдолу, китарата и басът работят заедно в изтъкаването на плътни изражения на ужас и тъмнина.
И не само, съществува и един левитационен елемент от блек метъл звучене, който допринася за проницателна атмосфера.
Без съмнение, този блек метъл елемент със сигурност е подчертан в седем песни / 36-минутното изпълнение на албума, заедно с нощен мелодицизъм, който благоприятно поставя рекорда в парадигматичната територия без следване на някаква мода.
Вечно произведение, парадоксално изтъкано от модернизъм, Proclamation ov the Black Suns е затъмнение, на което си струва да бъдете свидетели.
Освежете, регенерирайте, възстановете!

 

Съдържание на албума:

1. The Cycle ov Omega
2. The Way with the Serpent Entwined
3. Beyond the Transcendental Luminescence
4. Proclamation ov the Black Suns
5. Chthonic Rites ov Fertility
6. Ascension
7. Reu Nu Pert Em Hru

 

 

 

Премиерният сингъл от албума, „The Way with the Serpent Entwined“ :

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.