Стрийм: Drought : Trimurti

Стрийм: Drought : Trimurti

Италианският блек метъл проект Drought издаде днес дебютния си дългосвирещ албум, озаглавен “Trimurti”.
Албумът се разпространява от днес чрез италианския лейбъл Avantgarde Music и е наличен в дигитален формат и на физически носител – 12″ винил и CD Digipack.
Drought е образувание, породено да канализира творческата енергия на своите създатели под формата на блек метъл. Тантрическата концепция е приета, за да превърне тази енергия в приказка за катаклизми и възвишения, използвайки огъня като метафора за празнуване на духовната трансформация чрез очистване, извличане на чистотата от нечистотията.
След обещаващото си дебютно EP Drought изпадна в няколко години мълчание, от което най-накрая ще се издигнат тази пролет, за да разкрият първия си пълнометражен албум, Trimurti.
Както лотосът израства от блатото, така просветлението идва от подобрение и регенерация. В Trimurti тази тема е възпроизведена от Rudra Bhakti (2016, също на Авангард Музика) и в по-задълбочен вид генерира три сюити , всяка от които обяснява една от трите фази на този духовен смут, както и трите фази на Пранаяма и като цяло , трите фази на еволюцията: осъзнаване – трансформация – издигане. Девет песни, разделени на три концептуални сегмента – този нов опус развива и извежда тантричната концепция от предишното издание, артикулирайки го в пълен духовен взрив от екстремна музика.
Когато бе помолен да представи албума, Drought каза: „ Trimurti представлява тантрическата химия на нашите творчески енергии и тези, които се съхраняват в морето, планините и горите, които ни заобикалят, насочени в музика, за да отпразнуват вечния живот, скрит в този свят и в онези зад него ”.

Линк за поръчка: ТУК

 

Съдържание :

1. The Awakening of the Sleeping Serpent 07:08
2. Chanting the Overture of the Gate to Para 03:24
3. Bharitakara 06:52
4. Mystical Solar Eruption 05:52
5. Om Tridevaya Namah 04:50
6. Trascending the Flesh 01:58
7. Sharpening the Weapons of Inner Revolution 05:46
8. Lotus Awareness 04:07
9. Tantric Supremacy 06:56

 

 

Стрийм на албума в BandCamp:

Сподели статията 🤘🏻
  • 80
  •  
  •  
  • 3
  •  
  •