THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Стрийм: Feralia : Over Dianam

Стрийм: Feralia : Over Dianam

Италианският блек метъл проект Feralia, с участието на Tibor Kati ( бивш член на Negură Bunget и настоящ такъв към проектите Sur Austru , Indefiance и Grimegod) и музикантите Khrura (бас), Raijinous (китари, бек вокали, клавирни) и Ignotus Nebi (барабани, перкусии, програмиране), пусна за свободно слушане новия си миниалбум,озаглавен „Over Dianam“, който предстои да бъде издаден на физически носител  по-късно през годината чрез лейбъла To Pan Records .
Обложката на албума е дело на Kirill Svart.

 

Бандата споделя:
„Вдъхновението и работата по това EP се случиха по време на карантинния период, с идеята да намалим поне малко страданието покрай цялата световна лудост.
Темата на това специално издание е изумителното и катастрофално превъзходство на природата: за да го разкажем, ние използвахме фигурата на Диана / Артемида.
Темата разкрива и някои улики за лирическото съдържание на бъдещия ни дългосвирещ албум („Under Stige“), като двете творби са свързани чрез игра на противоположности и кореспонденции.
Те ще бъдат издадени и като двоен албум. Over Dianam / Under Stige.
Пред лицето на деликатния исторически момент в момента решихме да направим „Over Dianam“ свободен за изтегляне в дигитален формат, като се надяваме това да се отрази възможно най-малко върху околната среда и върху портфейлите на хората.“

 

Съдържание :

1.Over Dianam 04:28
2.Arthemide 05:44
3.The altar and the deer 04:24
4.Green Omen 02:54

 

Стрийм на албума в YouTube:

 

Стрийм на албума в BandCamp:

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.