THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Трети сингъл от предстоящия албум на Ulver

Трети сингъл от предстоящия албум на Ulver

Норвежкият авангарден ембиънт проект Ulver пусна нов  сингъл от предстоящия си четиринадесети дългосвирещ албум, носещ името „Flowers of Evil“.
Очаква се дългосвирещата творба да бъде издадена на 28-ми август тази година чрез лейбъла House of Mythology , като ще бъде наличен в дигитален формат и на физически носител – CD Digipack и няколко разновидности 12″ винил.
Смесването е дело на Michael Rendall (The Orb) и легендарния продуцент Martin “Youth” Glover .
С известно синтпоп влияние в звученето , „Flowers of Evil“  е албум, който показва майсторството на норвежките хамелеони и способността им да експериментират в творчеството си.

Бандата коментира :
„Flowers of Evil“, новият студиен албум на Ulver, открива вълчата глутница в момента на изследване на страха и учудването от падението на човечеството от изкуплението. Визиите, подобни на тези на Орсини, идват наум, докато дивият живот изобилства … “

Освен това, заедно с издаването на албума, групата е на път да издаде и първата си книга. Носеща заглавието „Wolves Evolve: The Ulver Story“, новата книга от 336 страници рефлектира върху последните 25 години от живота на членовете на групата.
Говорейки за нея, бандата споменава:
“Говорехме си за това да направим книга – историята на ULVER– от години. Първо за 15-тата ни годишнина ,след това за 20-тата и след вече около четвърт век , времето настъпи. Яхнали сме този звяр вече голяма част от живота ни и бъдещето се оказа не точно такова, каквото се предполгаше, че ще бъде.“

Линк за поръчка: https://store.houseofmythology.com/

 

Съдържание на албума:

1.One Last Dance
2.Russian Doll
3.Machine Guns and Peacock Feathers
4.Hour of the Wolf
5.Apocalypse 1993
6.Little Boy
7.Nostalgia
8.A Thousand Cuts

 

Премиерният сингъл, „Nostalgia“:

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.