THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Премиерен сингъл от предстоящия албум на Anachitis

Премиерен сингъл от предстоящия албум на Anachitis

Американският самостоятелен блек метъл проект Anachitis , дело на един от основателите на Uada , китаристът James Sloan, разкри премиерен сингъл от дебютния си дългосвирещ албум.
„The Sorcerer’s Sorrow“ ще бъде издаден на 6-ти ноември чрез лейбъла Avantgarde Music, като ще бъде наличен в дигитален формат и на физически носител – CD и 12″ винил, като разбира се, ще има лимитирани двойни цветни варианти, които ще бъдат налични само чрез Sound Cave.

Линкове за поръчка: https://bit.ly/3iW3nW2 , https://bit.ly/3kAPoVS , https://bit.ly/35ZNFWn и https://bit.ly/3cpoSfs

Анахитът в миналото е представлявал окултен камък за гадаене, използван в древността, смятан за суров диамант, даващ възможност за общуване с водните духове. Това е името, избрано от James Sloan (Aleynmord, Grave Light, Uada, ex-Infernus, Anachitis, Jours Pâles) за новия му проект, представляващ калейдоскопично блек метъл същество, дълбоко вкоренено в депресивните блек метъл звуци на Деветдесетте.
„The Sorcerer’s Sorrow“ е дебютът на Anachitis, където странни, минималистични синтезатори си проправят път към обсесивни китарни рифове и отчаяни вопли, разказващи история за отчаяние и самоунищожение.
По думите на Sloan, „Тук има основна история, разказвана назад за някой, който отчаяно търси отговори, за да избяга от болката на съществуването чрез езотерични практики, но не намира нищо друго, освен път към пълното самоунищожение“.
Далеч от това да бъде еднообразна творба, в допълнение към класическата си основа, „The Sorcerer’s Sorrow“ разкрива множество идеи и влияния, с мелодични паузи, атмосферни интрота и вдъхновени сола, запазена марка на работата на Слоун с основната му група.
“ The Sorcerer’s Sorrow “ представлява перфектното улавяне на вътрешната суматоха в душата на артиста.

 

Съдържание на албума:

1.Athamé of Flame
2.The Sorcerer’s Sorrow
3.Drowned in the Spring of Life
4.Dead Spirit
5.The Sleepless Eye
6.Mirror of Voices
7.Livre des Esperitz

 

Премиерният сингъл от албума, „Athamé of Flame“:

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.