THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Нови детайли около предстоящия албум на END OF MANKIND

Нови детайли около предстоящия албум на END OF MANKIND

Френската блек метъл банда END OF MANKIND разкри обложката и нов  официален тийзър от предстоящия си втори дългосвирещ албум, носещ името „Antérieur à la Lumière“. 
Очаква се студийното заглавие да бъде издадено този ноември чрез лейбълите Mallevs Records, Delusive Production и Vomit Records, като ще съдържа девет изцяло нови парчета, записани през юни.
Предвидено е албумът  да бъде наличен в дигитален формат и на физически носител – CD Digipack  с книжка от 8 страници, аудиокасета и кристален компактдиск.

Вдъхновен от великото творчество на художника  Пиер Сулаж, този албум представлява пътешествие отвъд мрака, в първоначалната тъмнина, разкриваща по пътя си тъмнината на човека, който не спира да осквернява мрежата на света. След като се превръща в бич за себе си, разрушавайки собствения си микрокосмос и поробвайки своите ближни, той не е в състояние да попречи на света му да бъде разнищен. Краят му става неизбежен.

 

Съдържание :

1.1957
2.Temporary Flesh Suite
3.La peste dansante
4.Outrenoir
5.Géhenne
6.Golgotha
7.Opponent Deity
8.Step Towards Oblivion
9.Le Boël

Вторият официален тийзър :

 

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.