THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Стрийм: Crippled Black Phoenix : Ellengæst

Стрийм: Crippled Black Phoenix : Ellengæst

Великобританската пост-рок банда Crippled Black Phoenix пусна за свободно слушане  осмия си дългосвирещ албум.
Заглавието носи името „Ellengæst“ и ще бъде официално издадено на 9-ти октомври тази година чрез лейбъла Season of Mist, като се очаква да бъде налично в дигитален формат и на физически носител – CD и няколко вида 12″ винил.
Няколко гост-артиста участват в записите на албума – Vincent Cavanagh (Anathema), Kristian “Gaahl” Espedal (GAAHLS WYRD), Ryan Patterson, Suzie Stapleton и Jonathan Hultén (TRIBULATION).

Линк за поръчка:  https://bit.ly/3d4KQF1

Justin Greaves коментира : „Този албум беше записан в края на изминалата година, затова и сме супер въодушевени най-накрая да го пуснем да се рее по света, усещането е като започване на една нова ера за CBP, прегръщаме силно тази промяна. Песните са колекция от мисли и чувства, които се отнасят до това как съществуваме в света и освен това как преминаваме към други измерения, как всички имаме в себе си духове и демони, как можем да бъдем силни и в същото време много слаби. Как ни липсват хората, които обичаме и оплакваме човешката раса. Произведението на Thana наистина изобразява темата на албума, визуализира перфектно духовния аспект на Ellengæst . Има атмосфера в него, която просто те поглъща.“

 

Съдържание :

1. House Of Fools
2. Lost
3. In The Night
4. Cry Of Love
5. Everything I Say
6. (-)
7. The Invisible Past
8. She’s In Parties

Пълен стрийм на албума в YouTube (плейлист):

 

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.