THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Стрийм: Kosmovorous : Glorification Sermons

Стрийм: Kosmovorous : Glorification Sermons

Интернационалната блек метъл банда Kosmovorous пусна за свободно слушане целия си EP запис „Glorification Sermons“, който се очаква да бъде официално издаден този петък чрез италианския лейбъл I, Voidhanger Records.
Създадена през 2013-та година от басиста S. и китариста Antinomos , а малко по-късно и с присъединилия се към тях вокалист Valkenstijn (MOSAIC, NACHTMYSTIUM, SUN OF THE SLEEPLESS), KOSMOVOROUS е загадъчна блек метъл банда , зародена в желанието си да постави на пиедестал офидианските посоки и разбирания.
Дебютният запис , “Glorification Sermons”, е безмилостно и брутално нападение над сетивата. Творбата се състои от две дълги и сложни композиции, два величествени псалма, които разлепват кожите ни с безмилостни камшици от блек метъл насилие, преди да успокоят раните ни с болезнени мелодии, приравнение някъде между меланхолия и ярост.
Химията между Antinomos и S. е тотална, с китари и бас преплетени в някои от най-епичните и най-тъмните блек метъл аранжименти, създавани през последните няколко години. Опустошителната звукова стена на KOSMOVOROUS спира дъха; и все пак, духовно издигащата сила на “Glorification Sermons” е неоспорима, като сърдечните, изтерзани вокали на Valkenstijn добавят дълбочина и драматичност към картина, вече ориентирана към велики сцени на страдание и възмездие.
Смесването на албума е осъществено от Achilleas Kalantzis (Varathron, Katavasia, Aenaon) в Suncord Audiolab.
Обложката е творба на Vamon VII.

Линк за поръчка: https://metalodyssey.8merch.com 

 

Съдържание:

1.Perilous Flesh And The Devouring Light
2.Flagellation Litanies

Пълен стрийм на албума в YouTube:

 

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.