THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Премиерен сингъл от предстоящия албум на Eternal Majesty

Премиерен сингъл от предстоящия албум на Eternal Majesty

Култовата френска блек метъл банда Eternal Majesty, от която се заражда по-късно добре познатата ни група End of Mankind, разкри премиерен сингъл от предстоящия си трети дългосвирещ албум, пристигащ след около  12 години творческо мълчание.
Третото дългосвирещо заглавие носи името „Black Metal Excommunication“ и ще бъде издадено в края на ноември.
CD Digipack версията ще излезе в края на ноември чрез Those Opposed Records , а аудиокасетите ще са налични чрез Mallevs Records , отново по същото време.
Дигиталната версия на албума ще излезе малко по-рано.
Обложката е творба на Sebastien LOVAT (On The Raw).

Линкове за поръчка:
https://mallevsrecords.bigcartel.com
http://www.thoseopposedrecords.com

Основана през 1995-та, ETERNAL MAJESTY е част от първата вълна френски блек метъл и се нарежда сред групите, които отбелязаха началото на 21-ви век. Мрачни, брутални, вдъхновени и мелодични, ETERNAL MAJESTY допринасят за продуцирането на едно ново ниво на агресия, мрак и омраза в блек метъла, което прави стила в пъти „по-опасен“ отпреди. След 25 години служба на най-чистото зло, без каквито и да е комерсиални компромиси, групата се завръща, анонсирайки новата си творба, появяваща се четиринадесет години след „Wounds of Hatred and Slavery“, последният им дългосвирещ албум.
Членове на групата от самото ѝ основаване до момента са басистът Sagoth (End of Mankind, ex-Antaeus, ex-Reverence, ex-Ancestral Fog, ex-Aosoth), барабанистът Thorgon (ex-Antaeus, ex-End of Mankind, ex-Hell Militia, ex-Deviant, ex-Aosoth), китаристът Martyr (ex-Atrox) и вокалистът Navint Alfius (ex-Deviant), готови за пореден път да се впуснат в чистата си експресия, представяйки висококачествен френски блек метъл.

„Eternal Majesty винаги е била спонтанна група. Свирим тогава, когато ни се свири. Никога не сме създавали песни под напрежение или натиск. Не сме добри бизнесмени, истинско мъчение е да търсим лейбъл, да промотираме, да продаваме албуми… това изобщо не е нашето нещо. Може би това е и причината винаги да сме били малко по-назад от другите банди, творящи в същия период.
Взехме си почивка, защото нямахме нищо повече за казване по онова време.Защо да се преструваме? Да продаваш записи без душа?
„Black Metal Excommunication“ е заглавие, което казва много за статуса ни в блек метъл сцената. Желанието за създаване на нова музика се завръща с пълна сила, но по наш си начин, разбира се. Не сме се променили, все още ненавиждаме промотирането и нямаме намерение да бъдем някакви експонати на сцената. Ще направим албумът достъпен за всички, които искат да го чуят. „

Съдържание на албума:

1.L’appel de Neptune / Éternelle Majesté
2.Excommunication
3.Les Damnés
4.L’aube sanglante
5.Aux Portes du Temple Noir
6.L’appel de Neptune (Part. II)

 

Премиерното излъчване на песента „Aux Portes du Temple Noir“ ще се случи тази вечер от  20:30 ч. в YouTube:

 

 

Полезни връзки:
https://www.facebook.com/eternalmajestyblackmetal
https://eternalmajesty.bandcamp.com

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.