THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Стрийм: Emma Ruth Rundle/Thou : May Our Chambers Be Full

Стрийм: Emma Ruth Rundle/Thou : May Our Chambers Be Full

Зараждайки се покрай оферта, дадена от организатора на фестивала Roadburn , Walter Hoeijmakers, общи познати и споделената любов към творчеството на другия, „May Our Chambers Be Full“ е първата творба от колаборацията между американската изпълнителка Emma Ruth Rundle и сънародниците ѝ Thou, чиито слъдж мелодии са добре познати на феновете на жанра.
Макар и соловият материал на музикантите да изглежда съвършено различен, двете формации прекарват по-голямата част от кариерата си, разширявайки музикалния си хоризонт, приближавайки се до метъл сцената, като музикантите намират в себе си много общо с пънк сцената и нейният предшественик, гръндж културата.

„May Our Chambers Be Full“ борави с подобна, много фина линия както в музикално, така и в тематично отношение. Докато стандартното изпълнение на Ема Рут Ръндъл е комбинация от фолк музика, повлияна от рок, музиката на Thou е най-вече позната със своята ниска тоналност и дуум слъдж звук, което прави творбата насочена към ранните 90 години на сиатълското звучене в жанра, запазвайки в същото време идентичността на музикантите непокътната.

Обложката на албума е създадена в колаборация с фотографа Craig Mulcahy от Ню Орлийнс.
Безличните, безполови модели са използвани, за да се подчертае това всеобхватно състояние на двусмислие и емоционални колебания и образите, попадащи някъде между съвременната висша мода и класическия Ренесанс.

Албумът се разпространява от днес чрез лейбълите Sargent House и Sacred Bones Records.

Линк за поръчка: https://bit.ly/36iX3od

 

Съдържание :

1.Killing Floor
2.Monolith
3.Out of Existence
4.Ancestral Recall
5.Magickal Cost
6.Into Being
7.The Valley

 

Стрийм на албума в Spotify:

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.