THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Стрийм: NahemiA : AR-CAOSAJI

Стрийм: NahemiA : AR-CAOSAJI

Полската блек метъл банда NahemiA, творяща от години в Обединеното Кралство, издаде днес дебютния си дългосвирещ албум.
Той носи името „AR-CAOSAJI“ и включва девет парчета неподправен и интензивен блек метъл, придружен от традиционното за групата мелодично величие, изградено на основата на отдавна установена и прецизна ритъм секция. Текстовете на песните, написани от вокалиста Rimmon, се занимават с темите за мизантропията, смъртта, войната, богохулството, демонологията и унищожението.
„AR-CAOSAJI “ представлява истинско отдалечаване от демо материалите на NahemiA и ранните им сингъл творби, като този път китаристът Ienal добавя мелодични и в същото време истински яростни рифове, писани и вече тествани по време на концертите из цяла Великобритания.
Записан с помощта на Arkadiusz „Aro“ Jabłoński (Masachist) , албумът представя малко или много преминаването на NahemiA от лидери в дълбокия великобритански ъндъргаунд в интернационална блек метъл единица, готова да покори нови хоризонти.
„AR-CAOSAJI“  се разпространява  чрез Misanthropic Assault Productions , като  поръчка може да бъде направена на този в официалния онлайн магазин на групата на следния адрес: https://bit.ly/3oIwM9B 

NahemiA се заражда през 2013-та година в Полша от мултиинструменталиста и изкусен барабанист Bil (ex-Reffus (live), ex-Sykelig Englen), като две години по-късно към него се присъединява талантливия китарист и вокалист Giulian (Scuorn). След издадените в силно лимитиран брой два сингъла и едно демо, към NahemiA се присъединяват вокалистът Rimmon и басистът Abdiel . След напускането на Giulian през 2017-та година, неговото място е заето от китариста Ienal, с който групата започва записите по дебютния си албум.
В този си постоянен състав, NahemiA започва да полага стабилни основи на истински блек метъл култ по време на концертите си из страната.

 

Съдържание на “AR-CAOSAJI” :

1.Teloch
2.Vindictive Malice
3.9mm
4.A Blast of Steel
5.Misanthropic Division
6.Temple of Glorious Indulgence
7.Torturous Lords of Sheol
8.Nightfall of Blackstorm
9.World Annihilation

Стрийм на албума в Spotify (скоро ще бъде наличен и в другите платформи): 

Полезни връзки:

http://www.nahemiaofficialstore.bigcartel.com

https://www.facebook.com/NahemiAband

https://nahemia.bandcamp.com

 

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.