THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Стрийм: Décembre Noir : The Renaissance of Hope

Стрийм: Décembre Noir : The Renaissance of Hope

Германската мелодична дуум/дет метъл банда Décembre Noir издаде дндес четвъртия си  дългосвирещ албум, „The Renaissance of Hope“, чрез  лейбъла Lifeforce Records.
Обложката на албума е създадена от Stephan Hünniger, басистът на групaта, като е използвана фотография на Marco Großmann.

Линк за поръчка: https://orcd.co/dn_renaissance

Групата споделя за албума:
„Надеждата е едно от онези неща. Онова, което е надежда за един човек , може да причини дълбоко страдание на други. Надеждата винаги включва личен и много индивуален компонент в себе си. Просто се замислете върху една от многото чувствителни теми за размисъл – активната евтаназия. Какво силно желание и каква непоколебимост подкрепя надеждата за това най-накрая да ти е позволено да умреш. И какво ли страдание трябва да е изпитал онзи, който изпълнява това съкровено желание, подтикван от любов.
Това мъченичество и преданост, което не може да бъде описано с думи, е представено върху обложката на „The Renaissance Of Hope“.
Но още веднъж: Надеждата може да бъде толкова разнообразна, дори и този термин да включва в себе си някакъв невъобразим портрет на самото човечество.“

 

Съдържание :

1.A Swan Lake Full of Tears
2.Hope/Renaissance
3.Ritual and Failure
4.Streets of Transience
5.Wings of Eschaton
6.Behind the Scenes

 

Стрийм на албума в BandCamp:

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.