THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Детайли около предстоящия сингъл на Antiqva

Детайли около предстоящия сингъл на  Antiqva

Antiqva, новият музикален проект на Xenoyr (Ne Obliviscaris, Omega Infinity) и Lindsay Schoolcraft (The Astroplex, ex-Cradle of Filth), представи подробности около предстоящия си дебютен сингъл, ‘Funeral Crown’.
В изданието са включени две песни – ‘Funeral Crown’ и народната песен, посветена на румънския фолклор, ‘Anadem Gyre’.
Сингълът се разпространява от 4-ти декември чрез лейбъла Cyber Proxy Independent Records и ще бъде наличен в дигитален формат и на физически носител – плоча.

Идеята за бандата се заражда през 2015-та година, с надеждата един ден проектът от дуо да се превърне в пълна група, съвсем способна да пресъздаде визията на музикантите за блек метъла, преплетен с камерна музика – и се получава. По пътя в крайна сметка се събира група от невероятни музиканти, вече доказали се сами по себе си.
Седем музиканта , разпределени в пет държави , напълно ангажирани с мисията да работят здраво върху музиката на Antiqva. Xenoyr (Ne Obliviscaris, Omega Infinity) , Lindsay Schoolcraft (The Astroplex, ex-Cradle of Filth) Justine Ethier (Karkaos and Blackguard), Urzorn (Negator), Memnock (Sussperia , Abyssic), Dalai Cellai (The Ocean Collective и Dirty Granny Tales) и Andy Thomas (Black Crown Initiate).
‘Funeral Crown’ е дебютният сингъл на групата, като според думите на Xen, това е само началото на нещо, което е планирал с години и съвсем скоро след това ще можем да чуем повече от Antiqva.

Линк за поръчка на сингъла:
https://www.antiqvashop.com/collections/physical-music

Съдържание:

1: Funeral Crown (7:49)
2: Anadem Gyre (Bonus Track) (4:04)

 

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.