THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Стрийм: Taur-Im-Duinath : The Burning Bridges

Стрийм: Taur-Im-Duinath : The Burning Bridges

Италианският  атмосферичен блек метъл проект Taur-Im-Duinath издаде преди няколко дни новия си дългосвирещ албум, „The Burning Bridges“, чрез лейбъла Cult Of Parthenope.
„The Burning Bridges“ е наличен за поръчка през Cult Of Parthenope (https://bit.ly/3jvySpg ) , като е предвидено да бъде разпространен в дигитален формат и на физически носител в следните варианти:
– Ултра лимитиран бокс сет + T-shirt Bundle
– Лимитиран бокс сет
– Двойно Digipak CD
В албума участват гост-изпълнителите Marco Alfieri (ex Parodos), Dario Guarino (Aged Teen) и Chiara Minniti (Writ in Water).

„The Burning Bridges“ е звуково пътешествие, обхващащо непрекъснатата борба на противоположностите, сближаване на два различни аспекта на Taur-Im-Duinath.
Първата половина от албума, ревизия на“Randir“, представлява миналото, „старото Аз“, постоянно борещо се и аспектирано от гняв и ярост. Тя може да бъде олицетворена като ожесточена буря, нападнала Земята, отказваща й мир.

Докато „Bare Boughs“ представлява съвсем друга страна, като поредица от песнопения и химни се носят по спокоен и интимен начин, но все пак облечени в дрехите на меланхолия и копнеж. По начина, по който танцуват пламъци, разсейващи атакуващата тъмнина, „новото аз“ се свежда до основата на своята същност, до оголените си кости. Лишен от всичко излишно и повърхностно. Чрез приемането, мъдростта на мълчанието и тихото съзерцание, „новото аз“ става духовно осъзнато.
По този начин,  за постигане на баланс и осъзнаване,  мостовете на нашето минало трябва да бъдат изгорени.

Cult Of Parthenope коментира:
„Новият албум  на Taur-Im-Duinath е белязан  с много вкусове и вдъхновения. Докато „Randir „съчетава суровостта и ожесточеността на блек метъла заедно със слоеве от атмосфера и емоционално наситени текстове,“ Bare Boughs „се впуска в самоанализ и меланхолия, с по-нежен и оголен звук. Това е неофолк шедьовър, определено вдъхновен от музиката на Agalloch, Of The Wand And The Moon и Hexvessel.
Две страни с две различни звукови картини. “

Съдържание:

RANDIR
1. L’Incedere del Vuoto
2. Scrutare L’Abisso
3. Fuochi Estinti
4. La Chiusura Del Cerchio

BARE BOUGHS
1. To Wander
2. Clearing Path
3. Night Hymn
4. Hyades
5. Erinnerung
6. Aequor Animi
7. Ashes

 

Официален стрийм на албума в YouTube:

 

 

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.