THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Премиерен сингъл от предстоящия албум на Dread Sovereign

Премиерен сингъл от предстоящия албум на Dread Sovereign

Ирландската дуум метъл банда Dread Sovereign разкри премиерен сингъл от предстоящия си трети дългосвирещ албум, „Alchemical Warfare“.
Студийното заглавие ще бъде издадено на 15-ти януари 2021-ва година чрез лейбъла Metal Blade Records, като е налично в дигитален формат и на физически носител – CD Digipack и няколко разновидности 12″ плоча.
Албумът е записан в Last Light Recordings.

Линк за поръчка: https://www.metalblade.com/dreadsovereign/

Dread Sovereign се заражда в Дъблин през 2013-та година от Nemtheanga , вокалист на Primordial, с идеята да отдаде необходимата почит на мръсния окултен дуум, блек и хеви метъл, които остават по някакъв начин неотразени в музиката на Primordial до момента. Дебютното EP, „Pray to the Devil in Man“, излиза чрез Roadburn/Burning World Records същата година, съвпадайки със сценичния дебют на бандата. Малко след това, два дългосвирещи албума биват издадени чрез Van Records: „All Hell’s Martyrs“ (2014) и „For Doom the Bell Tolls“ (2017). Сега, в началото на 2021-ва година,бандата ще издаде своя трети дългосвирещ албум, „Alchemical Warfare“, чрез Metal Blade Records.

“Мотото ни, когато започнахме работата по албума, беше ‘Светът е обречен’…и изглежда животът имитира изкуството…изглеждаме като проклети пророци!” , споделя Nemtheanga. “Създаван в продължение на няколко години, новият албум на Dread Sovereign е готов за края на света, който може да се окаже следващата година в случай, че не знаете! Малко по-безразсъден и с по-силно темпо от предишните ни записи, като в същото време с недокосната дуум основа. ‘Alchemical Warfare‘ просто съдържа в себе си повече Venom и Motorhead . Ако това е краят на дните ни, можем да излезем с високо вдигнати средни пръсти, нали?“

Съдържание:

1.A Curse on Men 00:59
2.She Wolves of the Savage Season 10:08
3.The Great Beast We Serve 04:51
4.Nature Is the Devil’s Church 08:25
5.Her Master’s Voice 08:11
6.Viral Tomb 01:09
7.Devil’s Bane 05:22
8.Ruin upon the Temple Mount 08:56
9.You Don’t Move Me (I Don’t Give a Fuck) 03:51

 

Премиерният сингъл, „Nature Is the Devil’s Church“:

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.